Hirdetés

Razer ManO'War Wireless Hibátlan, Gari: 2020.06-ig

2019-05-19 14:30 15 órája Budapest

Hirdetés részletei

35 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Razer

Kb fél éves, nagyon jó a hangzás. A mikrofon is jó, nem zúg, tiszta, panasz még nem volt rá. Egy töltéssel kb 6-8 óra chroma világitással, nélküle kb 10-12. Párnái nem kopottak, puha, mint az új.
Bemutató:
Merülj el a játékban teljes vezeték nélküli szabadsággal a gaming-osztályú akadásmentes, 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiával rendelkező Razer ManO'War vezeték nélküli PC gaming headsettel. Halld meg az ellenfeled minden részletét, minden helyzetét a magas teljesítményű 50 mm-es neodímium mágneses hangszórókkal és lenyűgöző 7.1 térhatású hangzással.
Akadásmentes vezeték nélküli hangzás:
A Razer ManO'War magas minőségű, gaming-osztályú hangzást nyújt akadásmentes 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológián 12+2 méteres hatótávolsággal. Egyszerűen "plug-and-play", csatlakoztassa és használja az ultrakompakt vezeték nélküli USB adapterrel, vagy használja a mellékelt hosszabbítóállomást a 14 méteres meghosszabbított hatótávolsághoz.
Vezeték nélküli 7.1 virtuális tárhatású hangzás hajszálpontos precizitással:
Az erőteljes Razer Surround motorral megerősített lenyűgöző 7.1 csatornás virtuális térhatású hangzás a Razer ManO'War magas teljesítményű 50 mm-es neodímium mágneses hangszóróival párosítva életre kelti a harcmezőt körülötted. Használd ki a pozicionális audiokalibrációt az ellenfeleid helyzetének pontos meghatározásához, így még azelőtt cselekedhetsz, mielőtt ők tennék meg.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok