Hirdetés

Rog Strix GL553VD Gamer Laptop I7 7700HQ GTX 1050 4GB +Samsumg 960 evo M.2 NVMe SSd

2019-03-15 13:08 6 napja Veszprém csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

200 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: ASUS

1 évet használt kitűnő állapotban lévő gamer laptop eladó PC-re váltás miatt.
Dobozzal és papírokkal.
Rog Gaming Center gyári CD-vel.

Ajándék: Samsung NVMe SSD 960 evo M.2 + windows 10

Processzor: I7 7700HQ
GPU: GTX 1050 4GB
RAM: 8GB(bővíthető)
Képernyő: FULL HD matt, tükröződés mentes, 15,6

Magyar kiosztású RGB billentyűzet
1 TB hdd
250 GB M.2 NVMe SSD

https://www.asus.com/hu/Laptops/ROG-GL553VD/

ROG Strix GL553 telepített Windows 10 verzióval, 7. generációs Intel® Core™ i7 négymagos processzorral, NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafikus kártyával és teljes körű Microsoft® DirectX® 12 támogatással érkezik, és kiváló teljesítményt és tökéletes látvány-élményt biztosít a játék során.

A ROG Strix GL553 különleges, egyedileg tervezett, 4 területes RGB világítással és piros háttérfénnyel világító scissor-switch billentyűket tartalmazó chiclet gamer billentyűzettel rendelkezik, amely a billentyűk közötti 2,5 mm-es távolsággal biztos billentyűkezelést tesz lehetővé. Kiemelt WASD billentyűkkel rendelkezik, így könnyen tudhatod, hol éppen hova kell nyúlnod. Ezen felül, a nagy méretű szóköz billentyű és a különálló nyíl billentyűk gondoskodnak róla, hogy minden szükséges dolog könnyen elérhető legyen.

A 15,6 hüvelykes Full HD kijelzővel felszerelt ROG Strix GL553 széles betekintési szöget biztosít. A kijelző kiváló kontraszt- és szín konzisztenciát biztosít, a színek akkor sem tolódnak el, ha extrém helyről nézzük őket. Felülete matt, ezzel megakadályozza a csillogást és a tükröződést, amelyek elvonhatják a figyelmet vagy zavarhatnak játék közben.

Az ROG Gaming Center növeli és javítja a játékélményt. Az integrált vezérlőközpont hozzáférést biztosít valamennyi, egyetlen irányítópulton elvárt funkcióhoz - rendszerinformáció keresése, gyorsbillentyűk beállítása a gyorsabb parancstovábbításhoz a játékban, audio beállítások módosítása vagy a játék menetének rögzítése. Ezenfelül, az ROG GameFirst III technológia optimalizálja a hálózati forgalmat a gyorsabb, lagmentes online játék érdekében.

Az ROG-exclusive Cooling Overboost lehetővé teszi a ventilátor sebességének beállítását és intelligens hőtechnikai tervezés jellemzi, a maximális hűtési hatékonyság érdekében - ezzel biztosítva az ROG Strix GL553 intenzív játék maratonok által megkívánt stabil működését.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok