Hirdetés

Archív – Samsung HT-Z220R 5.1

DjGod (újonc) – 2 éve regisztrált
2 pozitív értékelés
2019-11-08 15:48 1 éve
XVII. kerület

20 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Samsung

Jellemzők

USB csatlakoztatás

Az USB HOST segítségével egyszerűen csatlakoztathat multimédiás eszközöket, például digitális fényképezőgépet, MP3-lejátszót vagy videokamerát SAMSUNG DVD-rögzítőjéhez és házimozijához. Rögzítse és tárolja multimédiás tartalmait számítógép nélkül.

Anynet+ (HDMI-CEC)

Az Anynet+ segítségével egyszerűbbé válik a TV és a hozzá kapcsolódó eszközök irányítása. Egy távirányítóval irányíthatja valamennyi készülékét.

Támogatja az automatikus üzemmódváltást is. A funkció teljes kihasználásához ellenőrizze, hogy televíziója és csatlakoztatott készülékei is támogatják-e az Anynet+ funkciót.

1080 p felskálázás

Az 1080 p felskálázás funkcióval a 480 i felbontású DVD-t is 1080 p felbontásban élvezheti. HDMI-kimenettel jelentős képminőség-javulás érhető el.

power bass

Az erősebb szoftver mélyebb basszust ad. A basszus hangzása ugyanazon a hangszórón, változatlan hangerővel még erősebbnek hat.

i-pod csatlakoztatás

Kedvenc zenéi meghallgatásához közvetlenül csatlakoztathatja iPodját házimozijához, és még a lemerüléstől sem kell tartania, mert a csatlakozás alatt az iPod töltődik.

Teljesítmény: 850 W 5.1
Lejátszható formátumok: CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DivX, MP3, WMA, JPEG, CDVideo rendszerNTSC, PALBeépített dekóderek: DTS, Dolby Pro Logic II, Dolby Digital
Bemeneti csatlakozó: komponens video, kompozit video
Kimeneti csatlakozók: Scart, HDMI
Extrák: USB csatlakozás, Anynet+

Megkímélt állapotban alig használt.
Érdeklődni: +36306596820

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.