Hirdetés

Samsung SyncMaster 245B eladó!!!

2015-01-29 00:19 5 éve Debrecen, Miskolc csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

30 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó egy tökéletes műszaki és esztétikai állapotú monitor! A monitort én csak filmnézésre és néha játszásra használtam.

Doboza nincs. Én is nélküle vettem. Én egy sráctól vettem aki hétvégente nézett meg rajta kb 3 filmet. Ő meg egy irodai cégtől vette fél évesen ahol Email, Exel, World és hasonló tevékenységek voltak megjelenítve rajta így nagyon megkímélt monitor.

Garancia egy hét amit én vállalok!

Méretéből és törékenységéből illetően a személyes átvételt preferálom de megbeszélhető a szállítás is!

Hogy miért adom el?
Annak egy egyszerű oka van. Sajnos nagyobb monitor kell és ha ezt megtartanám akkor nem tudnám megvenni a következőt. Pedig nem adnám el semmi pénzért sem mert még egy ilyen tökéletes képet adó monitort nem láttam. :)

A termékinfóra kattintva a PH! tesztje látható!

Képet kérésre küldök itt PM-be vagy Email-ben!

Ha érdekel írj PM-et, sűrűn nézem az oldalt így hamar kapsz választ! :)

Ui.: A PH! teszten írtak pár "hibát" azzal kapcsolatban hogy a TN+Film panel némely dologban nem nyerő. Vagy nekem szar a szemem vagy nem tudom de ebben azok a hibajelenségek nem fordultak elő és a betekintési szög is jó nem olyan mint ami ott fel van tüntetve. Testvéremnek is ugyan ilyen monitora van és ott sem tapasztaltunk ilyen hibákat szóval az is elképzelhető hogy ez egy javított széria.

Érdekesség még az hogy sose volt szétszedve, javítva, stb és tökéletesen működik! Kondizni se kellett sose, illetve langyosnál sose volt melegebb!

Hozzászólok

Hozzászólok