Hirdetés

Archív – Sennheiser Game Zero Gamer Headset

saril (senior tag) – 15 éve regisztrált
145 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2021-08-20 21:03 1 éve
Veszprém csomagküldéssel is

30 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Használt, de a képeken is látható nagyon jó állapotnak örvend, a gyári fülpárna mellé adok még egyet pluszba, mindene hiánytalanul megvan! 2019.05.26-án lett vásárolva tehát már gari nincs rá, viszont tökéletesen működik! Hozzászólásban további képeket töltöttem fel.

SENNHEISER G4ME ZERO MIKROFONOS FEJHALLGATÓPÁRATLAN KÉNYELEM
A GAME ZERO-nál visszatértünk oda, ahonnan indultunk, és egészében újragondoltuk a gaminghez társított kényelmi elképzelést. Célunk a piac legkényelmesebb és legjobb hangzását nyújtó zárt kialakítású, professzionális headsetjének létrehozása volt. Úgy gondoljuk, teljes sikerrel jártunk!

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS
A GAME ZERO merőben új fülpárna-kialakítással rendelkezik, melyet professzionális pilóta-headsetjeinkből fejlesztettünk tovább. A fülpárnák vastag műbőrből és háromrétegű memóriahabbal készültek. A fülpárnák alja vastagabb, hogy a fület teljesen körbe tudják zárni. Ez megakadályozza a hang kiszivárogását, és zavartalan játékélményt biztosít.

TÖKÉLETES JÁTÉKÉLMÉNY
A fülek körül minden rést kizáró új kialakítás, párnázáshoz felhasznált anyagok és memóriahab kombinációja teszi a GAME ZERO-t a jelenlegi legcsendesebb gaming headsetünkké. Semmilyen külső zaj nem juthat be, és afelől is biztos lehetsz, hogy a körülötted lévők sem hallanak semmit a játékból.

NÉMET TERVEZÉSŰ TECHNOLÓGIA
A GAME ZERO két átalakítóját németországi laborjainkban fejlesztettük ki. A játék hangzásának rendkívüli pontosságú visszaadására hangoltuk, függetlenül attól, milyen típusú játékhoz használod, illetve minden egyes részét mechanikusan és akusztikusan is teszteltük.

KRISTÁLYTISZTA KOMMUNIKÁCIÓ
A GAME ZERO gaming headset professzionális mikrofonja a maga nemében egyedülálló. Kiváló zajkioltást nyújt, hogy kristálytiszta minőségben beszélhess a többi játékossal.

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK
A jobb oldali kagylóba integrált hangerő-szabályozóval a reakcióidő lecsökken, mivel nem kell időt töltened a kábelen levő kezelőszervek keresésével. A GAME ZERO továbbá kényelmes mikrofonnémítási funkciót is tartalmaz. Egyszerűen hajtsd fel a mikrofonkart, és máris kiszálltál a vonalból.

TÖBB PLATFORMOS KOMPATIBILITÁS
A GAME ZERO cserélhető kábelei lehetővé teszik, hogy több platformmal is kompatibilis legyen, úgymint PC-vel, Mac-kel, konzolokkal, mobilokkal vagy tabletekkel, amelyek rendelkeznek 3,5 mm-es jack bemenettel. Készülj fel a teljes elmerülést nyújtó hangzásvilágra, akár akció közben egy trópusi szigeten, a csapattársakkal történő taktikai megbeszélés alatt vagy a „The Sound Games Are Made Of” élményt élvezve.

ÖSSZECSUKHATÓ KIALAKÍTÁS ÉS HORDTÁSKA
Annak érdekében, hogy egy LAN-rendezvényre menet headseted ne karcolódjon össze, a GAME ZERO-t egyedülállóan összehajtható kialakításúra terveztük, ami lehetővé teszi, hogy teljesen összehajtsd, és a hozzá tartozó kemény hordtáskában tárold.

A TÖKÉLETES PÁROSÍTÁS
A Sennheiser az egyetlen olyan hangfejlesztő cég, amely maga gyártja mind a játékok hangjainak rögzítésénél használt precíziós mikrofont, mind a játék közben használt headseteket. Miért is választanál más márkájú gaming headsetet?

TULAJDONSÁGOK:
Érzékenység: 108dB
Fejhallgató kialakítás: Fület körülölelő
Fejhallgató típus: Gamer
Minimum frekvencia: 10Hz
Maximum frekvencia: 26000Hz
Rendszer: Zárt
Impedancia: 150 Ohm
Kábel hosszúság: 300cm

Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés