Hirdetés

Sharp Optonica RP-107H tangenciális, kétoldalas, teljesen automata lemezjátszó

Laci932 (újonc) – 1 éve regisztrált
nincs értékelése
2020-10-29 21:00 4 hete
Boldva csomagküldéssel is

65 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Sharp

Eladó a képen látható teljesen automata, kétoldalas lemezjátszó. Két darab dinamikusan balanszolt tangenciális lejátszókarral rendelkezik, melyet lineáris mechanika mozgat, így biztosítva minimális szöghibát a tökéletes barázdakövetéshez.
A lejátszó a korának megfelelő állapotban van, a burkolaton kisebb esztétikai hibákkal. (képen láthatóak) A burkolat egyben van, minden része eredeti, nincs hiányzó eleme. Az eredeti gumitalpak az alján cserére szorulnak. Műszaki szempontból viszont minden funkciója működik. Felújításon esett át, melynek keretében cserélve lett az összes ékszíj, hálózati transzformátor, valamint teljesen ki lett tisztítva, újra lett kenve a mechanika. Az A oldalra új STY-129 tű került beépítésre. A B oldalon még az eredeti tű van. Audio kimenet vissza lett állítva benne az eredeti állapotba, új kábelt kapott. A lemeztálca tökéletesen mozog, optikai sávkövetés, track felismerés jól működik.
A lejátszás olyan módon programozható, akár egy CD lejátszónál. A kiválasztott tracket megkeresi a lemezen és elindítja, legyen az az A, vagy B oldalon. Az oldalak közötti váltáshoz a lemezt nem szükséges kivenni és megfordítani.
Személyes átvétel esetén természetesen kipróbálható.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok