Hirdetés

Archív – Shuttle KS10 hálózati adattároló NAS + 1TB szerver HDD

Lewzke (senior tag) – 13 éve regisztrált
1 pozitív értékelés
2020-10-24 13:51 1 hónapja
XIV. kerület

20 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Bittorrent letöltésekre konfigurált és enyhén moddolt hálózati adattároló. A NAS-ra raktam egy teljesen fekete rácsozott 12 CM-es ventilátort a lemez hűtésére, ami az eszköz hátsó Usbjével táplált, alacsony fordulatszámon pörög. Az eszköz firmware frissített és enyhén moddolt: Transmission 2.94-re frissített bittorrent kliens (legutolsó stabil kliens a 3.0-át leszámítva ugye). A firmware rootolva volt de a rootolást kikapcsoltam az enyhe mod után, viszont ha érdekel adok vele leírást, hogyan rootolhatod magadnak, most nincs babrálva összevissza, csak a torrent kliens frissítve a Linuxon és írtam egy mini scriptet ami kimenti a torrent fájlokat SD kártyára vagy egyéb külső tárolóra (esetleges lemez meghibásodás esetén). Minden más gyári benne. Tökéletes töltögetésre, filmezésre, seedelésre és pusztán adattárolásra is. Adok vele egy leírást a torrent fájlok kimentéséhez és pár androidos alkalmazás ajánlót, amivel használhatod az eszközt. Torrent remote és fájlkezelő, amivel eléred a belső hálózaton az adataid. Az extra hűtéssel és stabil torrent kliensel nagyon megbízható, hónapokig is futott egy huzamban nálam megállás nélkül végezte a dolgát. 5-10 Watt között fogyaszt, szóval bátran lehet járatni.
Specifikációk: 80-90 mb/s olvasás, 55mb/s írás (szekvenciális, gigabites kapcsolaton) , 800Mhz Marvell Arm v7 CPU, 256MB DDR3L RAM
Bónuszként adok vele egy 512MB indusztriális SD kártyát (strapabíró SLC memóriás), amire mentheted automatikusan a torrent fájlokat, kb 12000 torrent fájl fér el rá, szóval bőven elegendő erre a célra.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.