Hirdetés

Simcube 1 - Fanatec kormannyal !

Zolesz79 (újonc) – 5 éve regisztrált
25 pozitív értékelés
2021-06-08 17:09 3 napja
Budapest

410 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Sziasztok. Eladásra kínálom simcube 1 szettemet mindennel együtt. Nagyon szép állapotban van és kitünően működik.

Mellékelek egy forumtars alltal ő már leírt informaciójat ezert köszönet neki (vtrencsenyi forumtarsnak) nemi sajat adattal kiegeszítve.

Amit érdemes tudni az OSW-ről:
Direct Drive rendszer, a kormánykerék közvetlen a szervó motor tengelyére van rakva. Végtelen kormányszög, nincs késés és holtjáték.
A legtöbb megfizethető készen kapható kormánytól többszörösen nagyobb teljesítménnyel, pontossággal, FFB effekt skálával rendelkezik. Árban jelentősen olcsóbb mint a készen kapható konkurens rendszerek, és legtöbb esetben többet is tud. Végtelenségig bővíthető.
A SimuCube saját szoftvere játéktól független FFB-t generál, közvetlen a játékból kinyerhető fizika és odometria adatokból. Így jóval több hatást tud szimulálni és pontosabban. A Dirt Rallynak nem a legjobb a fizikája, de még itt is kb minden fűszálat érezni lehet amin átmész.
A szervó motor 20 Nm csúcs nyomatékra képes. Ez nem feltétlen a kormány nehézsége, vagy ellenállása miatt kell. A különböző FFB hatások egymásra rakódnak (pl a Dirtben jön a kormány súlya, futomű erők, gumi erők, vibráció stb), és ha az ezeknek az erőknek az összessége eléri a kormány küszöbét úgynevezett "clipping" történik, elvesznek FFB hatások, mert a kormánynak nincs kapacitása átadni.
Példaként a Logitech G25 2.5NM, Fanatec GT3 2.6Nm, Thrustmaster T500 4.4Nm, Fanatec CSW v2 7.1Nm, Fanatec Podium 20Nm, LeoBodnar 16Nm.

Szóval érdemes elvinni megéri! :) privatba varom arajanlatod.

Köszi ,hogy benéztél.
Szép napot
Udv
Z.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok