Elfelejtett jelszó
Add meg e-mail címed hogy elküldhessük a belépéshez szükséges információkat!

Biztos, hogy archiválod?
Még nem értékelték az adásvételt!
Az archív hirdetések a találati listákban nem jelennek meg, így elképzelhető, hogy a másik fél nehezen fogja megtalálni hirdetésedet, ha most archiválod. Ezért javasoljuk, hogy jegeld és csak az értékelés megtörténte után archiváld.

    
Egyszerre 15 aktív apróhirdetésed lehet ingyenesen, ez a hirdetés a 16-ik.
    
Aktiváljuk a hirdetést? (2900 Ft)
    
Kép beszúrása
Add meg a képre mutató hivatkozást (linket, url-t)!

Hozzászólás
Add meg a hivatkozást (linket, url-t)!

Archiválva

Sonos PLAY 1 Vezeték nélküli hangszóró - fekete

2017-09-11 16:19 (Utolsó up: 2017-10-17)

Ár: 50 000 Ft

Aki ismeri a márkát annak nem kell bemutatnom, aki nem annak alul van egy kis leírás, illetve a termékinfó link alatt bővebben olvashat róla.

Képen látható hibátlan, karcmentes állapotban van.

Doboz, papír nincs ezért valószínűleg garancia sincs már rá, én így kaptam egy családtagomtól, de nem használom ki ezért vált eladóvá.

A hangszóróhoz csak tápkábel, és egy egyszerű indítási útmutató tartozik, csak ami a képen látható.

"A Sonos a luxus elektronikát gyártó vezető cégek egyike. A Sonos PLAY:1 modellje a kompakt hangszórók családjába tartozik, ám kis mérete ellenére is ajtót nyit a zenei szórakozás világára. Az iOS-hez és Androidhoz készült speciális alkalmazás segítségével a hangszórót akár okostelefonnal is távvezérelheted. Spotify-t, iTunes-t vagy az ezekhez hasonló alkalmazásokat kedveled? A Play:1 segítségével könnyedén hallgathatod kedvenc zenéidet bármelyik zenés applikáció segítségével. Ahhoz, hogy teljes mértékben le legyél nyűgözve, a Play:1 azt nyújtja számodra, amit megérdemelsz: minőségi és kristálytiszta hangzást. Kis méretei ellenére a hangszóró belseje kétutas hangsugárzó rendszert (külön magas- és közép-mély hangsugárzóval) valamint digitális D-osztályú erősítőt rejt. Az egyéb otthoni Sonos (vezeték nélküli) eszközökkel való tökéletes együttműködésnek köszönhetően lehetőséged van akár többszobás audiorendszer létrehozásár


Átvétel: Albertirsa, csomagküldés
Feladó: Kleinti Kleinti
17 pozitív, 0 negatív
Üzenet a feladónak
Hirdetés jelentése:

Figyelem, itt a hirdetést tudod jelenteni, értékeléshez használd az Értékeld! gombot!
max. 1000 karakter