Hirdetés

Sonos PLAY 1 Vezeték nélküli hangszóró - fekete

2017-09-11 16:19 11 hónapja Albertirsa csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

50 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Aki ismeri a márkát annak nem kell bemutatnom, aki nem annak alul van egy kis leírás, illetve a termékinfó link alatt bővebben olvashat róla.

Képen látható hibátlan, karcmentes állapotban van.

Doboz, papír nincs ezért valószínűleg garancia sincs már rá, én így kaptam egy családtagomtól, de nem használom ki ezért vált eladóvá.

A hangszóróhoz csak tápkábel, és egy egyszerű indítási útmutató tartozik, csak ami a képen látható.

"A Sonos a luxus elektronikát gyártó vezető cégek egyike. A Sonos PLAY:1 modellje a kompakt hangszórók családjába tartozik, ám kis mérete ellenére is ajtót nyit a zenei szórakozás világára. Az iOS-hez és Androidhoz készült speciális alkalmazás segítségével a hangszórót akár okostelefonnal is távvezérelheted. Spotify-t, iTunes-t vagy az ezekhez hasonló alkalmazásokat kedveled? A Play:1 segítségével könnyedén hallgathatod kedvenc zenéidet bármelyik zenés applikáció segítségével. Ahhoz, hogy teljes mértékben le legyél nyűgözve, a Play:1 azt nyújtja számodra, amit megérdemelsz: minőségi és kristálytiszta hangzást. Kis méretei ellenére a hangszóró belseje kétutas hangsugárzó rendszert (külön magas- és közép-mély hangsugárzóval) valamint digitális D-osztályú erősítőt rejt. Az egyéb otthoni Sonos (vezeték nélküli) eszközökkel való tökéletes együttműködésnek köszönhetően lehetőséged van akár többszobás audiorendszer létrehozásár

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok