Hirdetés

Sony Xperia Z2 (szép, üvegfólia, hibátlan)

2020-02-14 22:36 2 napja Budapest archivált

Hirdetés részletei

25 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

A telefonnak első gazdája vagyok és csak egy S10+ tudta leváltani, nagyon szerethető a kis Xperia, nem fagy le, nincs vele a mai napig semmi gond, gyönyörű szép képet csinál, akksija is abszolút vállalható, mindig is vigyáztam rá, 20% alá nagyon ritkán merítettem csak le, így 1-2 napig aktív használat mellett is kibírja, egyébként 3-4 nap.
Szóval a telefon abszolút hibátlan, használatból eredendően azonban mikro karcok annak ellenére is vannak rajta, hogy szinte mindig tokban volt, de ez a képeken is látszik (vagy nem látszik, mert hát nem is vészes)
Nálam játékok terén sem volt gond, mai mércével is korrekt készüléknek gondolom.
Kamera 20,7MP autofokuszos 2 állású dedikált exponáló gombbal, abszolút használható ez a része is, dehát 3 éve mégiscsak csúcsmodellnek számított, előlapit ritkán használtam, de az is van ha kell.
Vízálló, valamint az újakkal ellentétben ő tesztelten ténylegesen vízálló, bár vízalatti képeket/videokat csak néhány alkalommal készítettem vele, akkor viszont minden probléma nélkül.
Jár a készülékhez mágneses töltő (én szinte csak ezt használtam), egy vadonat új minőségi üvegfólia szett, és egy tok amiben ő eddig is volt tartva, a tok használt, de nincs rossz állapotban.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok