Hirdetés

Sony z3 garanicával,kiegészitőkkel eladó,vagy dual simes telefonra cserélhető!

2016-08-17 09:02 4 éve Budapest archivált

Hirdetés részletei

54 990 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó lett a telefonom,mert céges simet is kapok,amihez dual simes telefonra lesz szükségem!
A telefon pár hónapja itt vettem aprón,2015.03.18-án lett vásárolva a telenornál,de gyárilag független.Tehát 2017.03.18-ig szól a gyári garancia.
Minden tekintetben profi telefon,sőt,profi fényképező is!!
Az előző tulajnál kijelzőcserét,és fődarabcserét kapott a telefon2016.05.27-én.->erről van a garanciajegyben is leirás,ill. cordon-tól is.Ezt csak azért irom,mert van aki szerint innentől újraindul a gari,van aki szerint nem.én nem foglalkoztam vele,hisz egyrészt 2017-ig van gari legalább,másrészt nem terveztem tönkretenni :)
Egyetlen apróbb esztétikai hibája van,le is fényképeztem,pirossal kiemeltem!sajnos kirántották a kezemből (BKV....), igy jobb oldalt a keret meghorzsolódott.továbbra is vizálló,ezt a nyomásteszt is megerősiti,csak bosszantó kis apróság.Főleg annak fényében,hogy legelső naptól matt fólia van a hátán,temperált üvegfólia a kijelzőn,és egy füstszinű átlátszó tokban volt,ergó sehol egy karc,kopás stb...
dobozával,töltőjével,tokkal együtt adom,.Van egy 64 Gb sony micro sd kártyám,azt is adom +5000ftért.
Csere szóba jöhet,de csak dual sim,és csak felső-közép kategóriától!(lenovo vibe shot pl)
U:I:
A képen az üvegfólia kicsit karcos,ill a fent emlitett leesés miatt mint látható jobb fölül megsérült(mondjuk pont ezért van rajta).Természetesen az új tulajdonos új fóliával kapja meg! :)