Thermaltake Chaser A71

2019-08-25 16:15 3 hete Szeged

Hirdetés részletei

33 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Thermaltake

Eladó a címben említett számítógépház. Eredetileg ez az LCS változat volt, azonban ezt hamar lecseréltem egyedi hűtésre. Radiátort, pumpát és a csöveket cseréltem. Csak a CPU blokk maradt meg. Ezt természetesen vele adom. Gyárilag 4 beépített ventilátor van a házban. Az első ventilátort cseréltem ledesre, ez van jelenleg is benne, de a gyárit is adom. A vízhűtés helyére egy 120 mm-es ledes ventilátor van beépítve, ez egy plusz. Valamint az aljába a táp elé egy 120 mm-es ledes slim ventilátor. Akkora táp volt benne, hogy csak ez fért el. Ez is plusz.
Dobozában, szinte az összes tartozékkal adom. A szinte azt jelenti, hogy néhány csavar amiből például gyárilag volt 40, abból mondjuk nincsen csak 30, mert felhasználtam valahová. Ezek a számok csak példák voltak, a valóságban lehet hogy még ennél is kisebb a különbség. Nem tudom pontosan, már elcsomagoltam. De ha ez fontos megszámolom mindet...
Az oldalsó plexin belülről van valamiféle sérülés, magam sem tudom belülről hogyan keletkezett, mert vigyáztam rá kívül és belül.
Ezenkívül az oldalsó ventilátor csatlakozót cserélni kell. Működik így is, csak figyelni kell a csatlakoztatásnál, mert a vezeték kicsúszik a csatlakozóból.
Ezeken kívül a ház kiváló állapotban van.
Valamikor 2015-ben vehettem, már nem nagyon emlékszem. Az árra viszont igen: 400 angol font volt, + szállítás.
Az ár irányár, írjatok, megegyezünk!
Ezt a nagy dobozt én nem nagyon tudom vinni sehová, tehát vagy személyes átvétel, vagy futár háztól házig.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok