[ÚJ] DasKeyboard Ultimate 4 Cherry MX Blue ("Magyar" kiosztás) - IGAZI RITKASÁG

DextyPremium (tag) – 5 éve regisztrált
1429 pozitív értékelés
Ultra (fizetett hirdetés) 2021-06-14 00:22 5 órája
Budapest, Érd, Százhalombatta csomagküldéssel is

39 000 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Referencia: 1300+ Pozitív Értékelés (Kattints Ide)

[ÚJ] DasKeyboard Ultimate 4 Cherry MX Blue ("Magyar" kiosztás)

Hogy miért ritkaság?
Egy magyar webshopban sem szerezhető be a Blue Switch-es verzió EU-s, azaz a magyar billentyűzeteknél is megszokott kiosztással. Csak Brown Switch-es opció van "mindenhol", bár abból is nagyjából 2 boltnál van, külső raktáron, hosszú kiszállítási idővel. Sőt, mindenhol utána kérdeztem, és egyedileg sem tudják beszerezni. Külföldi webshopokban sem igazán lelhető fel sajnos Blue Switch-es verzióban, mindenhol csak US kiosztás van. (Egy külföldi oldalon akadtam rá végül, hogy van még pár darab Blue Switch-es EU verzióból)

Miért adom el?
A Blue Switch hangja valami elképesztően jó, és lényegesen gyorsabban lehet rajta gépelni amiatt, hogy nem csak érezzük, hanem halljuk is, ha egy billentyű lenyomásra került. Viszont a clicky hangból fakadóan némileg hangosabb mint a Brown Switch, emiatt pedig annak ellenére, hogy én a hangját imádom, de le kellett váltsam, mert ha többen vagytok egy légtérbe, akkor másokat zavarhat. (Egyébként ugyan úgy maradtam a DasKeyboard Ultimate-nél, csak a Brown Switch-es verziót vásároltam meg)

A termék tehát új, nagyjából másfél napot üzemelt. Ha nincs a gép mással egy légtérben, vagy ha mégis, de nem zavar másokat, akkor bátran ajánlom ezt a billentyűzetet, mert elképesztően jó. A "blind" design pedig valami eszméletlenül néz ki.

Az ár: 40.000 Ft (Alkudni sajnos ebből egy forintot sem lehet. A termék Magyarországon abszolút nem elérhető, és külföldi oldalakon is sajnos nagyon ritka, legalábbis ami az EU-s kiosztást illeti. A Brown Switch-es verzió is legolcsóbban 61.500 Ft-ért szerezhető be itthon, hosszú szállítási idővel. Én )

Kapcsolat:

Hardverapró: Privát Üzenet
Mobil: +36 20 228 5201

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem