Hirdetés

Archív – Xbox One S (1TB)

kazsmerlevi (újonc) – 3 éve regisztrált
19 pozitív értékelés
2021-06-14 20:07 1 hónapja
Budapest, Erdőkertes

49 900 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladóvá vált, féltve óvott Xbox One S 1TB-os konzolom, hozzá tartozó hibátlanul működő kontrollerével. Bár vigyáztam rá, de sajnos az idő során a bal analógról a gumi elkezdett lejönni, így arról teljesen le is szedtem, hogy szebb legyen és továbbra is jól lehessen használni. A jobb analógon, ahogyan a képen is látni, tökéletes a gumi. És minden egyéb gomb, kar és rezgőmotor tökéletesen működik, még mindig nagyon élvezhető játszani vele.
Gyári dobozában, tartozékaival (a kontrollerhez 2db Duracell elemet is adok, hogy egyből lehessen használni), szépen becsomagolva fogom átadni a konzolt neked, a leendő tulajdonosnak.

Egy kis ízelítő:
Az Xbox One S a Microsoft nagy sikerű új generációs konzoljának vékonyított változataként mintegy 40 százalékkal kisebb, mint elődje volt, és a megújult dizájn mellett némi hardveres módosítást is kapott, ezáltal a beépített táp mellett immáron egy 1TB HDD-re menthetjük kedvenc játékainkat és egyéb tartalmainkat.

A konzol lehetőséget biztosít a 4K-, avagy Ultra HD felbontású videók megtekintésére is, miközben a HDR (High Dynamic Range) támogatásával mind a játékok, mind a filmek jobban festenek rajta, sőt mi több, az irányítás is sokkal kényelmesebbé vált vele, hiszen a hozzá járó kontroller a finomítások révén jobban illeszkedik a kezünkbe, az érdes felület miatt jobb fogást biztosít, de még a hatótávolsága is megnövekedett.

Csomag tartalma:
- 1TB Xbox One S konzol fehér színben
- Fehér vezeték nélküli kontroller
- HDMI kábel
- Táp kábel

A konzol átvehető Erdőkertesen, vagy esetleg Budapesten, előre egyeztetett helyszínen.
Ha felkeltette az érdeklődésedet, bátran írj üzenetben, hamar válaszolni fogok, ígérem.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok