Hirdetés

Yotaphone 2 mobil megkímélt eladó!

2019-08-07 18:13 2 hete Miskolc csomagküldéssel is

Hirdetés részletei

48 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Yota Devices

Eladó Yotaphone 2 kártyafüggetlen használt(2015 óta) mobiltelefon megkímélt karc- és sérülésmentes állapotban, saját dobozában.
A készülékhez ajándék szilikon tokot és rajta lévő üvegfóliát is adok.

Annyit kell tudni a készülékről, hogy már jobban merül az akkumulátora(előbb utóbb cserére szorul, ebay ~4000Ft), és töltője nem működik megfelelően, nem mindig tölti, a megállapításaim szerint ez az akkumulátor hibának tudható be.

Észrevétel: a telefont feltettem töltőre a sajátjával, de a töltést nem jelezte, majd fél perc múlva újraindult és már jelezte a töltést. Ellenőrzés képpen lehúztam majd visszadugtam a csatlakozót és ugyanúgy töltötte. Ha van ötletetek hozzászólásban itt írjatok legyetek szívesek, hogy jó lehet e a megállapításom. thx

Ezen apróságon kívül semmi gond nincs a készülékkel, én nagyon szerettem az e-ing kijelzője miatt ezt a csúcskategóriás telefont.
Garancia nincs!
Szállítás: Foxpost-ot javasolnám nagy erőkkel, vagy személyes átvétel is megoldható természetesen.

Várom az érdeklődőket, szívesen válaszolok bármilyen kérdésre! (Hétvégétől jobban érek majd rá, ezzel lehet számolni az érdeklődőknek). Saját képeket a telefonról akkor tudok majd készíteni, ezt pótolom a hétvége felé.
Az ár alku tárgyát képezi!

Akkumulátor az ebay-ről!

A készülékről részletesebben általánosan.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok