Archív – Apollo Phantom 52V eladó újszerű állapotban, eredeti dobozzal

Istv5 (friss újonc) – 3 éve regisztrált
nincs értékelése
Ultra (fizetett hirdetés) 2023-05-31 19:36 3 hónapja
Budapest csak személyes átvétel

450 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Külföldre költözés miatt eladó sorba kerül új, épp, hogy kipróbált Apollo Phantom típusú nagy teljesítményű rollerem.
Kevesebb, mint 100 km-t futott, kiváló állapotban van, gyorstöltve nem volt, csak a gyári „sima“ töltővel“. Eredeti doboza megvan. 2021 őszén Angliából lett vásárolva minden eredeti papírral, számlával. Akciós új ára átszámítva több, mint 750.000,- Forint volt.

A gyári világítás elől és hátul fényerős led, amely előre jól kivilágítja az utat. Szintén gyári felszerelés része két beépített hátsó sárga irányjelző, ezek is a kormányról kapcsolhatók hasonlóan egy robogóhoz. Az bekapcsolás kulccsal történik, a biztonságos megállásról elől-hátul Nutt márkájú hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak. Kiemelendő a rendkívül stabil és merev kormányszár-mechanizmus, mely egyáltalán nem lötyög, vagy nyikorog. Tripla biztonságot nyújt, az összecsukás mégis nagyon gyors. A kormányon lévő szürke kampóval a roller hátsó részéhez rögzíthető és annál fogva a jármű hordozható (súlya miatt inkább csak rövid távon). A kampó egyébként szatyrok vagy kisebb hátizsákok szállítására is alkalmas.
A roller végsebessége 60 km/h felett van, 2 motoros üzemmódban elképesztő gyorsulásra képes köszönhetően az 52V-os rendszernek és a 2x1.200W teljesítménynek. Az első motor külön le is kapcsolható, hétköznapi használatra úgy is bőven elegendő teljesítményt nyújt, még jobban kontrollálható gyorsulást biztosítva. Utóbbi egyébként egy és két motoros üzemmódban is 3 fokozatban kapcsolható.
A futómű elől-hátul dupla rugós, nagyon jól elnyeli a magyar (kerékpár-)utak viszontagságait, emellett kivételes stabilitást kölcsönöz a rollernek.
Nagyon nagy hatótávolsággal bír, a gyári felszereléssel hétköznapi biztonságos közlekedésre kiválóan alkalmas utólagos barkács-megoldások és kétes minőségű tartozékok nélkül. Esővíz ellen gyárilag szigetelve van, így vizes úttesten is használható. A kijelző nagy méretű és jól leolvasható (pl. teljesítményfokozat, töltöttség, km, napi km, világítás kontroll-lámpa).
A rollernek semmi köze az áruházakban és webshopokban kapható (Xiaomi és hasonló jellegű) instabil pálcikarollerekhez.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom, a roller természetesen előzetes egyeztetés alapján meg is tekinthető. Fizetés (azonnali) átutalással vagy Revolut-on keresztül.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok

Hirdetés