Archív – Apple Watch Ultra 1 Karcmentes, tökéletes állapot számlával! MARGINAL

iCrew.hu (újonc) – 13 éve regisztrált
3 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2024-02-04 15:27 3 hónapja
XII. kerület csomagküldéssel is

235 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Azon gondolkozol, hogy vegyél egy Apple Watchot, ráadásul még az ULTRA verziótól sem riadsz meg?

Egyébként komolyan mondom, hogy ez az óra szuper. Az összes ügyfelünk, akinek valaha eladtunk ilyen órát csak dícsérte mindig, Kicsit aggódtam először, hogy nem lesz-e túl nagy a 49mm, de mióta elkezdtem én is használni egy ilyen első verziós ultrát és rájöttem, hogy kevés jobb dolog van ennél.

Végre akkor a kijelző, hogy értelmezhetően látszanak rajta az infók, szuper gyorsan működik, nem kell folyton várni, hogy megtörténjenek a dolgok és emellett szuper a kialakítása is.

Akármikor ránézek a karomra, látom a számomra legfontosabb infókat, el tudok olvasdni egy e-mailt anélkül, hgoy elővegyem a telómat és a hihetetlen jó minőségű diktálási képességeinek hála az üzenetekre is marha gyorsan tudok válaszolni. Nem kell folyton aggódnom az akksi idő miatt, mert azt is megoldották, valamint az extra akciógombnak hála tőlem függ, hogy milyen opciót érjek el egy gombnyomással.

Szerintem tök fölösleges 330.000 forintért megvenni az újat, amikor A+ -os állapotút (csak kibontott és kipróbált termék, max 3-5 töltéssel) tudok most adni neked 235.000 forintért. Erről természetesen számlát is adunk, amit akár a cégedben tudsz költségelni is, ha a könyvelőd engedi. Egyelőre A képen látható szíjasokból van egy-egy darab, kábel és doboz nélkül, de kábelt külön jó áron tudok neked adni hozzá.

• A+ állapotú termék – 90 nap garanciával
• Titánium keret, 100m vízállóság
• Kifejezetten ajánlom túrázáshoz, úszáshoz és sportokhoz
• Nagyon jól mutat a karodon

A honlapunkon egyelőre még nincs fent, mert most rendeltem meg és feb 6-án jön majd meg (Elnézést ha ezt már később olvasod), de a lényeg az, hogy ha dobsz egy üzenetet itt, vagy whatsappon, akkor szívesen elteszek neked egyet belőlük!

Itt érsz el whatsappon: https://wa.link/icrew
Vagy akár telefonon: +36306245251
Vagy e-mailben: info@icrew.hu

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok

Hirdetés