Hirdetés

ASUS GTX 1080 8GB Founders Edition

2018-09-20 10:45 8 hónapja Budapest XIII. kerület archivált

Hirdetés részletei

129 990 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Upgrade miatt eladóvá vált a címben is szereplő kártya.
Második tulaja vagyok, idén januárban került hozzám, akkor 3 hónap garanciával. Ennyit a "negatívumokról" (aki szerint az).

Ami mellette szól, hogy bányáról csak akkor hallott, amikor a gyerekeim a Hófehérkét nézték a gépen!

Egy 8700k mellett szolgált a szimulátorozásra épített konfigomban, jól szellőző házban, finomhangolt ventillátor görbével. Még extrém benchmark alatt se kúszik 72°C fok fölé, 2GHz core és 11GHz memória frekvencia mellett (alapból 1.7-1.8GHz, 10GHz memória és 82°C thermal limit).

Sokan lenézik a Founders kártyákat, de a 1070 és 1080 szériánál ez a kicsit zajosabb hűtés mellett jobb minőségű komponenseket és memóriamodulokat is jelentett, némileg indokolva a magasabb árukat. Pl. egy MSI Armor kártya hűtése, fogyasztása, hatékonysága rosszabb (!!!), mint amit egy FE nyújt.

Az ár annyi, amennyi. Csere nem érdekel (már megvan az utódja), postára értéket nem bízunk, így csak személyes átvétel játszik. Dobozával, tartozékaival együtt adom.

Ha a legolcsóbb kártyát keresed, vagy az aftermarket hűtésekkel szimpatizálsz, akkor ez a hirdetés nem neked szól. De ha tudod értélelni a megbízható teljesítményt, fontos, hogy ne a ház belsejét fűtse a GPU, és nem egy silent PC építéséhez keresel alkatrészeket, akkor dobj bátran egy üzenetet! ;)

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok