Hirdetés

Archív – ((eladva)) Asus TUF Gaming X570-Plus, 1 év alza garancia*

kevcsa (újonc) – 7 éve regisztrált
16 pozitív értékelés
2021-07-24 22:08 2 hónapja
V. kerület

35 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó a címben említett, jó állapotban lévő X570-es alaplap dobozával, tartozékaival (2 helyett csak 1 sata kábel), garanciával (2022.07.25-ig alzához (pdf)).

+Jó erős, igen elegáns VRM-el szerelt lap, kb. mindenre IS elég, ha nem folyékony nitrogén alatt egekbe húzott 3900X/5900X-szel akarunk rekordokat dönteni:
https://www.youtube.com/watch?v=_7PkZwY9PWM

*A belső, előlapi USB 3.2 csatlakozójából 1 pin letört (kép), nem működik (nem tudom hogyan, én is itt vettem). Javítható szerintem, de engem sose zavart annyira.
Ez vagy befolyásolja, vagy nem befolyásolja a garanciát, valószínűleg a gyártó jófejségén múlik. Ha az adott csatlakozótól teljesen független hibája lesz az alaplapnak, *illene* rendesen, garanciásként kezelnie. Tehát kétesélyes a garancia.

+B550-E-re váltás miatt adom el, jobban passzol az igényeimhez és a gépházamhoz.
Valamint korábban azt hittem, hogy a chipset ventilátorának a hangja zavart. Alaplapváltás után kiderült, hogy csak a HDD-t hallottam, tehát bizton állíthatom, hogy halk a chipset ventilátor : D

-Nagy ritkán a rendszer nem érzékelte indításnál a videókártyát (reboot után ment rendesen, vannak fórumok GPU Cold Boot problémákról, nem nagyon van megoldás). Valószínűleg valamiféle kompatibilitási hiba volt, mert fél év alatt nem rosszabbodott a helyzet.

Nvme SSD hűtője érintetlen, szépen rajta van a gyári fólia a hővezető párnán.
Természetesen adom hozzá a backplate-et (3. képen).

Nem szívesen postáznám.
Fix ár, de a videókártya érzékelős dologra visszavásárlási garanciát adok, ha 1 (későbbi beüzemelés esetén 2) héten belül előjön és eléggé zavaró. Én sose derítettem fel, hogy mi okozta (alaplap, ram, táp, stb.), annyi energiát nem ért nekem.

Bármilyen kérésre, kérdésre szívesen válaszolok.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.