Bp. VII. ker. Almássy tér

Hallosz (senior tag) – 10 éve regisztrált
58 pozitív értékelés
2023-05-27 06:10 2 hete
Budapest

49 900 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Életkezdéshez vagy újrakezdéshez, esetleg visszavonuláshoz keres barátságos csendes helyen nem túl nagy, de is nem kicsi lakást?

Akkor a Fundamenta ingatlan kínálatában megtalálta, ez a földszinti, kétszobás, világos, tágas otthon önre vár a VII. kerület szívében, az Almássy téren.

A környék átmenő forgalomtól mentes, nyugodt csendes, a magasföldszinti szobák ablakai az árnyékos, Almássy téri parkra nyílnak. Minden, ami szükséges lehet, óvoda, iskola, piac, gyógyszertár, rendelő, villamos, metró, néhány perces sétával kényelmesen elérhető.

A lakás külön víz és gázmérővel rendelkezik, szép tágas fürdőszoba, világos konyha és központi fűtés gondoskodik az összkomfortról. Dupla ablakok és a hagyományos, téglából épült vastag falak biztosítják télen-nyáron a megfelelő hőháztartást, ennek köszönhetően a rezsi költség minimális.

Amennyiben hitelt venne igénybe, egy kézben tudjuk azt is intézni. A Fundamenta ügyfelei, teljesült feltételek esetén, akár 6,9% kamattal vehetnek fel áthidaló kölcsönt.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, az alkalmi vételár megfizetését követően, akár azonnal birtokba vehető.
A hét bármely napján bizalommal kereshet, 9-től 19 óráig.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok

Hirdetés