Hirdetés

Archív – ELADÓ 240GB WD Green SATA SSD

Intruder2k5 (MODERÁTOR) – 13 éve regisztrált
49 pozitív értékelés
2021-05-09 13:49 2 hónapja
Budapest, Vác, Veresegyház csomagküldéssel is

9 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Western Digital

Eladó tehát a címben említett SSD. Állapota hibátlan, nagyobbra csere miatt válok meg tőle. Használata során mindig kímélve volt, sosem torreneztem rajta, oprendszerek alatt működött, ez látszik is a kevés írt adatmennyiségből.

A mellékelt HD Sentinel képről illetve az SSD-ről azt fontos tudni, hogy a meghajtó egyébként 100/100-as, erre garanciát is vállalok, csak sajnos erről nem csináltam screenshot-ot amikor még a laptopban volt, most meg egy külső 2.0 USB-s házban van, ami a TRIM-et nem támogatja, ezért a teljesítményét csak 80%-ra írja a program. Ezt egyébként le is írja a képen, én viszont emiatt már vissza nem teszem a gépbe.

Garancia nincs rá, esetleg szériaszám alapján a gyári, de erről nem tudok, ssere, köszönöm de nem érdekel.

Személyes átvétel főként Vácott lehetséges, de alkalomszerűen előfordulok még Veresegyház, Gödöllő, Göd, Dunakeszi, Fót térségében is, illetve heti két alkalommal Budapesten (kedden és pénteken délelőtt, IV., XIII., VIII., és XV. kerületekben, Váci út, Teve utca, Fiumei út, M3 kivezető) is. Posta csak előreutalással, a vevő költségére és felelősségére, GLS futárral +1300Ft-ért, vagy Posta csomagautomatába +1000Ft-ért.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.