Archív – Eladó 2 darab ASUS HYPER M.2 X16 CARD V2 brutális M.2 RAID kártya

gabi123 (senior tag) – 20 éve regisztrált
554 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2023-11-15 22:31 3 hónapja
XIV. kerület, Gödöllő, Veresegyház csomagküldéssel is

10 990 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: ASUS

Archivált hirdetés

Eladóvá vált két újszerű állapotban lévő ASUS HYPER M.2 X16 CARD V2. Mi is ez?

RAID kirobbanó erővel

Az új kétfázisú tápellátás max. 14 wattos kimenettel támogatja a legfrissebb NVMe meghajtókat.
A nagy hűtőborda csökkenti az M.2-es SSD-k hőmérsékletét a szabadon kihasználható adatátviteli sebesség és a nagyobb megbízhatóság érdekében. Max. négy PCIE® 3.0 M.2 meghajtó támogatása az akár 128 Gbps adatátviteli sebesség elérése érdekében. Az Intel VROC technológia és az AMD Ryzen Threadripper támogatás lehetővé teszi a rendszerindító NVMe RAID tömbök létrehozását CPU PCIe sávok használatával.

RAID on CPU

A Hyper M.2 x 16 V2 kártya kompatibilis az Intel® Virtual RAID on CPU (VROC) technológiával és az AMD Ryzen™ Threadripper™ platformmal az NVMe RAID támogatásához. A nem használt CPU PCle® sávok a tárolóhoz rendelhetők, így több M.2 SSD-vel rendszerindításra alkalmas RAID-tömb hozható létre.

Szabad adatáramláshoz tervezve

Az ASUS Hyper M.2 x16 V2 kártya négy M.2 bővítőhelyet nyújt, amelyek kihasználásával nagy teljesítményű SSD tárolóval bővíthető a rendszer. A legfrissebb generációs NVMe meghajtókhoz tervezett kártya továbbfejlesztett tápegységet kapott, amely meghajtónként max. 14 wattos energiaellátásra képes. Emellett egy nagy hűtőborda és aktív ventilátor gondoskodik róla, hogy a meghajtók az optimális teljesítmény érdekében hűvösek maradjanak.

Egy kártya, négyszeres sávszélesség

A Hyper M.2 x16 kártyát kifejezetten az Intel® Virtual RAID on CPU (VROC) technológiához és az AMD Ryzen™ Threadripper™ platformhoz tervezték az NVMe RAID támogatása érdekében. Négy M.2 bővítőhellyel rendelkezik, és akár kártyánként 128 Gbps adatátviteli sebességre is képes.

Állapot: használt, hibátlan
Tartozékok: nincs
Garancia: 3 nap próbagarancia
Ár: 10.990 ft/darab - még 1 db van!
Csomagküldés: Előreutalás esetén, futárral - 1490 ft

A kártya-duó Erdőkertesen van, posta/futár megoldható vevő terhére és felelősségére! Személyes átvétel Erdőkertes-Gödöllő-Veresegyház-Fót-BP vonalon lehetséges. BP-n minden hétköznap megtalálható vagyok Fogarasi úti Tesco-nál 10 és 18 óra között! BP-n egyéb helyszín megbeszélés kérdése!

Kérdésekre szívesen válaszolok!
519 pozitív értékelés van és nincs negatív értékelés

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hirdetés