Archív – Eladó egy jó állapotú Synology DS216j típusú NAS!

Quent1n (senior tag) – 18 éve regisztrált
107 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2023-03-29 01:59 1 éve
Budapest csomagküldéssel is

45 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Synology Inc.

Archivált hirdetés

Eladó a címben szereplő Synology DS216j típusú NAS. 2016-ban vásároltam így nincs már rá garancia de természetesen kipróbálásit tudok rá adni. Otthoni szervernek lett vásárolva és abszolút meg voltam vele elégedve, leginkább Kodival használtam. Esztétikai nyomok szemből nézve a jobb oldalán vannak egy kb. 3x3 centis részen kicsit karcos lett mivel szűk helyen volt tárolva, de ez a fehér színe miatt nem látszik nagyon, illetve természetesen csak esztétikai dolog. A képen amit felraktam lehet, hogy kicsit olyan mintha lenne egy nagy folt rajta vagy ilyesmi. Nos ilyen nincs, egyszerűen annyira tükröződik rajta a tárgyfotósátor fénye, hogy sajnos ilyen lett, nem volt kedvem többet vacakolni a képpel.

Az eladás oka, hogy sikerült jó áron hozzájutnom egy DS220+-os modellhez, ami azért más liga.

A NAS-hoz jár a doboza, a tápkábele, illetve igény szerint tudok adni hozzá hálókábelt is (nem ígérem, hogy a sajátját, de valamit mindenképp).

Munkaidőben a VII. kerületben a Garay térnél átvehető, de átvehető a KÖKI-Corvin tengelyen, illetve egyeztetés alapján akár másfele is (jellemzően nagyobb csomópontok, főleg a 3-as, 4-es metró vonalán). Foxpostal (és csak azzal) postázás is lehetséges, mivel megvan a saját doboza. Ez esetben lemérem a csomagot és igyekszem egy baráti árat mondani.

Az ára 45.000 forint. Azt hiszem ennél olcsóbban ezt a típust nem igen lehet megtalálni itt.

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok

Hirdetés