Archív – Eladó egy Pioneer VSX-529 Harman/Kardon HKTS16 szett!

Quent1n (senior tag) – 18 éve regisztrált
103 pozitív értékelés
Ultra (fizetett hirdetés) 2023-12-04 02:13 2 hónapja
Budapest csak személyes átvétel

59 990 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Eladó a címben szereplő Pioneer VSX-529 és Harman/Kardon HKTS16 szett.

Amit az erősítőről tudni kell és a paraméterek:

Gyári távirányítója megvan, egy tisztítás kellett már neki, de most szépen megy. Látszik már az idő nyoma az erősítőn, pár karc formájában, de semmi komoly. Néha csinált olyat a régebbi Sony televíziómmal, hogy felébresztette magát, aztán amikor érzékelte, hogy nincs jel, kikapcsolt. Lehet ez csak a régi földeletlen áramhálózat miatt volt, nem tudom, de gondoltam megemlítem. Az új lakhelyemen a Philips-el ilyet nem csinált. Illetve szintén a régi tv-mmel volt olyan, hogy nem találta meg a HDMI jelet olyankor a bekapcs gomb+advanced sorround gombbal lehetett megoldani. Új tv-mmel szintén nem csinált még ilyet, szóval nem tudom mennyire lehet erősítő-specifikus a jelenség de gondoltam leírom, így tiszta. A Spotify funkció szerintem nem megy, mivel régi a készülék így szoftveresen nem hiszem, hogy lekövette a Spotify változásait. Én sosem próbáltam. USB-ről 1x játszottam le zenét, az ment. AirPlay-t szintén nem próbáltam soha.

Az erősítő paraméterei: [link]

Amit a hangfal rendszerről tudni kell és a specifikációk:

Kategóriájában szerintem az egyik legjobb darab volt anno, úgy gondolom ma is megállja a helyét. Bár azt hittem elvesztek, de megtaláltam a hangszórókhoz való konzolokat (ebayen ezeket nem kevés pénzért árulják külön), így falra is szerelhetők. A mélynyomó szépen működik, nekem annyit csinált az előző lakhelyemen (földeletlen konnektorok voltak), hogy néha kicsit cicergett a tápja (összesen talán ha 3x hallottam az évek alatt). Az új helyen ilyet még nem produkált. Van rajta néhány esztétikai hiba, jellemzően karcok. Mivel zongoralakk bevonatú, ezért sajnos rettentő kényes. Két mélyebb karc van rajta, azokat fotóztam.

A hangszórókkal sosem volt semmi baj, gyári kábelekkel voltak használva, amiket adok is hozzájuk természetesen. A hátsókhoz 12-12 méter jár, az elsőkhöz és a centerhez 6m. A felszereléshez szükséges konzolok sosem voltak használva.

A rendszer szépen szól, szerettem a hangját, filmezésre, játékra, zenére, mindenre. Azért adom el, mert költözés volt és nem akartam már kábelezni stb. inkább vettem egy akciós soundbart BF-en. DTS-X és Atmoson kívül szépen tudja amit kell.

Hivatalos termékoldal: [link]

---------------------------------------------------------

A szett a XX. kerületben megtekinthető, kipróbálható, megvásárolható. Sajnos a gyári dobozok nincsenek már meg, de egy IKEA-s dobozt tudok biztosítani, illetve buborékos fóliát. Postázni a mérete, súlya és a gyári csomagolás hiánya miatt nem szeretném. Kipróbálási garanciát tudok biztosítani. A szett ára 60.000 forint.

Ha külön vinné őket valaki, akkor az erősítő és a hangfalrendszer is 35.000 forint.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hirdetés