Hirdetés

Archív – Eladó HP500 laptop

Tomi_78 (tag) – 11 éve regisztrált
49 pozitív értékelés
2021-09-25 13:52 1 hete
IV. kerület

2 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: HP

Eladó a címben említett laptopom. Szépen néz ki, működött is, a nyomtatómhoz használtam, de aztán - lemerült az alaplapi gombeleme. Hiába csavaroztam ki a burkolatát tartó csavarokat, csak nem akart szétjönni. Sőt, az egyik csavart szét is kellett fúrni. Szóval az elemhez csak nagyon kényelmetlenül, nehezen fértem hozzá, és egy kisollóval próbáltam kifeszegetni a helyéről, mert csak azzal tudtam benyúlni a kis résen, amit a szétfeszegetett burkolat engedett. Sikerült is letörnöm egy kis darabot az elemet tartó műanyag alkatrészből, úgyhogy az újonnan vett gombelemet már nem is tartja meg. Gratulálok a tervezőmérnököknek; miért nem lehet azt a nyavalyás elemet olyan helyre tenni, ami olyan könnyen hozzáférhető, mint mondjuk a merevlemez???
Nekem mindenesetre egy életre elment a kedvem a laptopoktól, bár most újra fő a fejem, hogy mivel nyomtatok (az asztali gépes Win10-hez ugyanis régóta nem jó a nyomtató, hála egy frissítésnek)?
Sajnálom azért, mert amúgy klassz kis gép volt, de az említettek miatt gondolkodtam azon, hogy földhözvágom és megtaposom. Aztán mégis arra jutottam, hogy meghirdetem, hátha valakinek még jól jönnek az alkatrészei vagy megbütyköli magának.
Egy 60 GB-os HDD és 1 GB RAM van benne. Postázni nem postázom sehová, mert nem akarok vele bajlódni meg dobozom sincs hozzá.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.