Hirdetés

Archív – ELADÓ!!! Logitech G403 (910-004824) (Gamer Egér) (ÚJ)

TheFeni (csendes tag) – 5 éve regisztrált
32 pozitív értékelés
2019-02-05 19:25 4 éve
Baj, Tata, Tatabánya csomagküldéssel is

11 900 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Üdv!

Eladó a címben már említett GAMER egér. Hibátlan az állapota/működése.

Leírás:

-Egér típusa: Optikai
-Egér csatlakoztatása: USB

-Ergonomikus kialakítás
Kézbe illőre tervezve A G403 kiemelkedő kényelmet, minőséget és tartósságot nyújt, tömege kicsi, háza pedig ergonomikus kialakítású. A jobb és bal oldalon lévő gumírozott fogófelület pontosabb mozgatást tesz lehetővé, így a G403 szinte a kezébe olvad, biztosítva ezzel a hosszan tartó kényelmet a játék során.

-Növelje a pontosságot
Magabiztos célzás Legyen pontosabb, mint valaha. A G403 Prodigy a legfejlettebb játékhoz tervezett érzékelővel rendelkezik, melyet az Esport-játékosok világszerte használnak. Rendkívül pontos és megbízható, rövidebb reakcióidőt és pontosabb célzást, ezáltal nagyobb magabiztosságot tesz lehetővé.

-A játékos játékstílusához tervezett tömeg (10 g-os eltávolítható súly)
A 10 g-os eltávolítható súly lehetővé teszi az egérnek pontosan a játékos igényei szerinti beállítását. Az eltávolítható súly nélkül az egér mindössze 107 g tömegű.

Korszerű feszítőrendszer a gomboknál
Határozott, tiszta kattintások A fejlett gombelőfeszítés fémrugókat használ, hogy segítsen a jobb és bal oldali egérgombokat kattintásra hangolni, csökkentve a kattintáshoz szükséges erőt, és kivételes kattintási érzetet, válaszidőt és egységességet nyújtva.

A POSTA KÖLTSÉGÉT ÉN ÁLLOM!

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hirdetés