Hirdetés

Eladó Parrot Bebop 2 HIBÁS!!! Alkatrésznek vagy javításra! Alkatrész van hozzá!

2019-08-01 16:52 2 hónapja Budapest XIII. kerület, Budapest XX. kerület csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

34 990 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Parrot

Eladó a képeken látható Parrot Bebop 2 Drón. Sajnos hibás!! A hibajelenség a következő: Nem csatlakozik vagy csak nagyon ritkán a telefonhoz vagy tablethez, attól függ hogy mivel szeretnéd használni.
Azt mondták a márkaszervízben hogy nagy valószínűséggel alaplap hiba. Meg is vettem hozzá az alaplapot de már kicseréltetni nem szeretném. Így inkább eladom, egyben. Minden gyári tartozéka megvan amit tartalmaz a doboz. Két garnitúra propellerrel ebből az egyik még használható is a másik már sajnos szerintem nem de, azt is adom hozzá. A képeken minden látszik. Amikor megvettem akkor még csak ritkán nem csatlakozott a tabhoz aztán idővel egyre sűrűbben csinálta. Most meg már nem is akar egyáltalán. Pedig minden eszköz látja. Az utolsó repülésnél még az akku 19 perces videót tudott rögzíteni, annyi volt benne. Az előéletéről annyit hogy pottyant már le az előző tulajnál, nálam nem, de a gép szerkezetileg sértetlen. Kamera, motorok és a gps modul is hibátlan.
Tehát összegezve ha használni szeretnéd akkor az alaplapot kell kicseréltetned, amit természetesen adok hozzá, vagy felhasználhatod a tiedhez, ha van neked ilyen, alkatrésznek.
Ha bármi kérdésed van keress bizalommal. Minden kérdésre, rövid időn belül, válaszolok.
Ha nem ismered akkor a termékinfó gombnál tájékozódhatsz hogy mit tud a masina.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok