Hirdetés

Fotó Nyomtató Canon SELPHY CP1200+Patron és papír (Újszerű, karcmentes)

2019-12-14 18:30 3 hete Budapest XIV. kerület csomagküldéssel is Extra (fizetett hirdetés) archivált

Hirdetés részletei

28 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Kihasználatlanság miatt eladó ez a remek kis kompakt(hordozható) méretű, hordozható fotónyomtató. Makulátlan esztétikai és tökéletes műszaki állapot, mintha új lenne!
Mindössze 8 fotot nyomtattam vele.
Adok mellé egy tartalék festékpatront(a nyomtatóban is van egy) és 5 csomag(kb 100db) fotópapírt.

Előnyök
Egyszerű, gyors nyomtatás mobileszközödrőlMaradandó emlékek a tartós, fotólabor minőségű nyomatoknak köszönhetőenKönnyed kreativitás és egyszerű vezérlésKompakt, stílusos és hordozható fotónyomtatóVálasztható borítások normál fotópapíron
Egyszerű, gyors nyomtatás mobileszközödről
Könnyedén nyomtathatsz közvetlenül a mobileszközödről az Apple AirPrint vagy a Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazás használatával. A speciális Wi-Fi gomb segítségével azonnal hozzáférhetsz a Wi-Fi beállításokhoz a gyors csatlakozás és vezeték nélküli nyomtatás érdekében. Emellett lehetőség van memóriakártyákról, USB-flashmeghajtókról vagy PictBridge-kompatibilis fényképezőgépekről történő nyomtatásra is a Canon Selphy CP1200-zal.

Maradandó emlékek a tartós, fotólabor minőségű nyomatoknak köszönhetően
Fotólabor minőségű nyomtatás kevesebb mint 1 perc alatt. A festékszublimációs technológia 300 dpi értéknél 16,8 millió színből álló tartományt biztosít, valamint kiváló színmélységet és színátmenetet tesz lehetővé, míg az Automatikus képoptimalizálás intelligens módon javítja a kép hibáit.

Könnyed kreativitás és egyszerű vezérlés
Fokozd a megörökített emlékek szépségét számos kreatív módon, rendkívül rövid idő alatt. A színes nyomtatás minőségének finomítása mellett pedig egyszerűen készíthetsz és nyomtathatsz igazolványképeket az elfogadott méretek széles tartományában. A kettős igazolványkép-nyomtatási funkcióval egy papírlapra két különböző méretű igazolványkép nyomtatható, a nyomtatott vágásminta pedig pontos kivágást biztosít.

Kompakt, stílusos és hordozható fotónyomtató
A stílusos, innovatív, egyszerűen kezelhető és minden modern otthonba tökéletesen illeszkedő kialakításával ez az ultrakompakt, egyszerűen hordozható Canon Selphy CP1200 nyomtató gyors, megbízható és professzionális minőségű fotónyomtatást tesz lehetővé, bárhol is szeretnéd használni. Nyomtass akár 54 képet útközben az opcionálisan elérhető, nagy kapacitású akkumulátoregység segítségével.

Választható borítások normál fotópapíron
A speciális bevonat véd a vízcseppektől, kiömlő folyadéktól, valamint az elhalványulástól. A nyomatok így akár 100 éven át is gyönyörűen mutatnak az albumban. Az ujjlenyomatok megelőzése és a hagyományos laborminőségű nyomatokéhoz hasonló eredmény elérése érdekében akár 3 félfényes fotópapírt is használhatsz, és fogyóeszköz-cserére sincs szükség.

Nyomtató+Tartalékpatron+5csomag fotópapír ára 28ezer ft
Személyes átvétel Budapesten.
Posta csak akkor ha a vevő állja a postát.