Hirdetés

Archív – Game World - Minden, ami PC/MAC/Konzol (Kulcs/Gift: Steam, Origin, Battle.net, Uplay, GOG, Xbox, PS)

Nemezys (csendes tag) – 12 éve regisztrált
30 pozitív értékelés
2019-07-01 08:50 1 éve
Budapest

1 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Tisztelt érdeklődők!


Ezen oldal létrejötte azt szolgálja, hogy számítógépes (PC/MAC) játékokhoz áron alul hozzá lehessen jutni mindenkinek! Dobozos termékekkel nem foglalkozom, csak a játékokhoz tartozó kulcsokat árusítok. Beszerzésem és az eladás teljes mértékben legális, és 100%-ban garanciás. Ebbe beletartozik személyes helpdeskem, amit akár email-en, akár teamviewer-en keresztül is tudok biztosítani a zökkenőmentes működés végett. Rendelkezésre állásom napi szinten 10-12 óra, de ez inkább a délutáni időszakban és délelőtt aktívabb, viszont az emailt egész nap nézem.


A kulcsokról: A folyamat egyszerű. A vevő előre utalással (csak bankkártya, paypal kizárva) elküldi az adott összeget, és én elküldöm a kulcsot, amit ugye, ha kell, segítek aktiválni is.


A kulcsok 100%-ban garanciásak, ami azt jelenti, hogy, ha az aktiválás nem működött, mert hiba volt vele, akkor én leellenőrzöm (kiderül, hogy mi volt a hiba, és az is, ha valaki aktiválta, de úgy érzi, hogy bepróbálkozik), és a folyamat után kap a vevő egy másik kódot.

A kulcsokról, vagyis lényegében a játékokról annyit, hogy a kínálat hatalmas. Sok régebbi (1990-es évektől nagyjából) játék mellett a mai címekig minden megtalálható. Szinte minden.


Érdeklődni itt is lehet: nemezis0101@gmail.com

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok