Hirdetés

Hatmagos Számítógép - Jólárasított

2019-09-19 08:49 11 órája Szeged

Hirdetés részletei

110 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladóvá vált szeretett középkategóriás PC-m. Az eladás oka, hogy laptopra kívánok váltani. A gép jelenleg is használatban van, komoly érdeklődő esetén törlök róla minden adatot. De mivel még egyelőre használatban van, nem fogom tudni 2 órán belül átadni, kell 1-2 nap, amíg lementegetem a számomra fontos adatokat, illetve törlök róla mindent. Jelenleg Szegeden vehető át. Az ár alapvetően fix, de az észérveket mindig meghallgatom
A gép állapota kifogástalan; július elején lett kitakarítva/újrapasztázva.
Maga a számítógép már évek óta megvan, azonban az idők során fejlesztgettem, vannak benne újonnan vásárolt és már használtan vett alkatrészek is:
AMD Phenom II. X6 1045T
[link]
Húzva sosem volt, eddigiek folyamán nem tapasztaltam melegedést. Második gazdája vagyok. Az előző tulajdonos azért adta el, mert nagyobb teljesítményű processzorra váltott. Kb. 1 éve (max 1,5 éve) lehetett újrapasztázva emlékeim szerint.
MSI 970A-G46
[link]
Hibátlan működésű AM3+ alaplap. Hasonlóan a processzorhoz, ennek is én vagyok a második tulajdonosa. Telepítőlemeze megvan.
2db Kingston 4GB DDR3 1600MHz
HyperX Cl9 Savage: [link]
HyperX Cl9 Blu: [link]
Hasonlóan második tulajdonosuk vagyok. A processzorral és az alaplappal együtt vettem őket, tehát már legalább 3 éve együtt vannak használva. Ugyancsak hibátlan működésűek.
Sapphire Radeon HD 7850 2GB 256 Bit
[link]
A videókártya tökéletesen működik. Nagyjából minden játékot visz 2018-ig, persze azért már nem full grafikán. Én amiket próbáltam vele, az a COD WWII, GTA V, Overwatch, Hearthstone. Csak benchmarkként említem, hogy viszi a Forza Horizon 3-at is, bár ott azért néhány lag látható néha, az a játék már erősen a kártya határait feszegeti. Egyébként legalább harmadik gazdája vagyok. Akitől vettem, azt ismerem, az előtte lévő tulajdonosáról azonban nem tudok semmit. Annyi bizonyos viszont, hogy amióta nálam van (1-1,5 éve), azóta tuti nem lett újrapasztázva.
Samsung 850 Evo SSD 250GB
[link]
Újonnan vettem az Edigitalban 2017. októberében. A garanciaidő 3+2 év, azaz 2022-ig még garanciális a termék. Természetesen hibátlan. Sentinel képen látható, hogy 98%-os a kondíciója. Ez nem hibára utal (lásd használati adatok).
Seagate Barracuda 3.5" 4TB SATAIII (ST4000DM004)
[link]
Ezt a merevlemezt is újonnan vettem a 220 Volt-nál 2018. márciusában. A garancia két év, tehát 2020-ig még garanciális a termék. Abszolút hibátlan az állapota (lásd Sentinel).
Western Digital 1TB
[link]
Használtan került hozzám, őszintén szólva már nem is emlékszem, hogy kitől vettem, de nagyjából 2 éve lehet nálam. Teszi a dolgát, hibátlan a működése.
TP-Link Wifi kártya
Fogalmam sincs, hogy mikor, hol és kitől vettem. Sima PCI-e csatlakozós wifi kártya. Teszi a dolgát. Két antenna található rajta. Eddig még nem hagyott cserben.
Cooler Master Hyper TX3 EVO
Gyakorlatilag a kezdetek óta megvan. Korábban egy Phenom II X4 940-es procit hűtött, az utóbbi 2 évben már az X6-os procit hűti. Sosem problémám a CPU hőmérséklettel. Ennél erősebb processzorokat is simán támogatna. Megjegyzem, ezt is használtan vettem.
Cooler Master Elite Power Plus 600W (RS600-ACAB-M2)
[link]
És ez lenne a számítógép „lelke”. Nem épp egy felsőkategóriás tápegység, de szépen teszi a dolgát. Ez is használtan került hozzám, másodkézből vásároltam. Egy ilyen konfigot bőven elbír, erősebbet azonban már nem biztos, hogy ajánlanék hozzá. Nem a leghalkabb tápegység, de őszintén szólva hangosnak sem mondanám. Bár megvallom őszintén, szerintem elég szubjektív tényező, hogy egy táp hangos-e, avagy sem.
Zalman Z1 Számítógépház. [link]
PCX-től lett vásárolva 2019. júniusában.
Illetve van még egy optikai meghajtó (LG DVD író). Sima, mezei darab, semmi extra, kis értékű, nem is számolom bele a vételárba, vedd úgy, hogy ajándék.
Tel.: +36203969997

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok