Hirdetés

Archív – Huawei B525s-23a 4G LTE ASZTALI router függetlenítve GIGABIT-es portokkal

tusi74 (őstag) – 19 éve regisztrált
5 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2021-10-25 11:44 1 hónapja
Dunaharaszti csomagküldéssel is

25 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó a címben szereplő Huawei B525s-23a 4G (LTE router). Ez a router arra való, hogy beleteszünk egy 4G képes SIM kártyát, és rendes asztali routerként működik, a lakásban wifi routerként látja el funkcióit. Rendes hálózati feszültségről megy, nem akkumulátorról. Nálunk 4 éve tette kiválóan a dolgát, mint itthoni router, soha egy szakadás, lassulás. Teljesen karcmentes. Vezetékesen is laptophoz, géphez köthető, 4 gigabites port van rajta. Akár nyaralóban is kiválóan használható, vagy bárhová magunkkal vihetjük, hiszen csak a SIM kártyát kell beletenni.

Az eladás oka, hogy egy új csomagra váltottam, amihez adtak újabb routert, így két router már nem kell. A routert, hivatalosan a Telenoron keresztül függetlenítettem, tehát nem sufnituning módszerrel. A függetlenítés megtörtént, kiválóan működött ma Telekom SIM kártyával, de biztos, ami biztos, a vevőnek odaadom a Telenortól kapott nyomtatott papírt, amin szerepel a függetlenítő köd.

INGYENESEN, csomagkövető számmal küldöm, jellemzően a következő napra a vevőnél van. A routerhez teljes beüzemelési útmutatót adok, de utólag is segítek telefonon.
SZEMÉLYES átadás kizárólag Dunaharaszti, Taksony, Budapest XXIII. kerület (Soroksár) Hősök tere. Más átvételi helyet nem tudok biztosítani.
A termék utolsó ismert ára az arukereso oldal szerint 40.000 Ft volt.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hirdetés