Hirdetés

Archív – [ ELADVA ]iPhone 6S 32GB Független - Alaplaphibás, Donornak, Alkatrésznek.

Cr00py (senior tag) – 5 éve regisztrált
17 pozitív értékelés
2021-08-06 02:10 4 hete
Debrecen

13 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Apple

Május 28-án kapott új akku-t, amihez a számla is meg van még. ( 9.999-ért - iCare Debrecen ) Kb 15 ciklus lehet az akkuban. 100%-os.
Külsőleg szinte mint az új. Nincs leütve, maximum minimális hajszálkarcok lehetnek. Én is donornak vettem. a saját alaplapom + a home gombot építettem át.
Egyik napról a másikra nem vette a töltést " Előfordulhat, hogy ez a kiegészítő nem támogatott " hibaüzenettel.
Egy másik készülékhez tartozó töltővel volt használva, ami eredeti Apple. Ki lett próbálva másik adapterrel/ kábellel is, de hiába.
Töltésvezérlő hibára gyanakodtam, ezért keresgéltem.
Itt az aprón találtam valakit, aki foglalkozik alaplapi javításokkal, de sajnos ő sem tudta életre kelteni, sőt.. a hiba pontos okára sem derült fény. így hibásként hirdetem.
A kijelző gyári. A bal alsó sarkán van egy kb 4x4mm-es rész ahol picit sárgás, de sötét témánál szinte észre sem lehet venni. Fehér háttérnél látható. Így volt használva, nem nőtt a folt. A Kijelző nem törött, üvegfólia van rajta, ami a bal felső sarkánál már elengedett.
Az alaplapot leszámítva minden tökéletesen működik. ( A gomb is a TouchID miatt lett cserélve, hogy továbbra is működőképes legyen, azért fekete )

Ha van egy törött, de működőképes készüléked, vagy ha csak bütykölnél, esetleg megjavíttatnád.
Igény szerint átépítés is megoldható.

Csak a doboz van hozzá, tartozékok sajnos nincsenek.

Van még hozzá egy ( fekete, minden oldala törött - kijelző is teljesen pókhálós , megfolyt, de működik. ) másik donor is. Abból lett átépítve az alaplap + a home gomb. A többi belső alkatrész működőképes.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.