Hirdetés

Archív – LEGO MINDSTORMS EV3 31313 (otthoni) szett

Fábián Máté (újonc) – 4 éve regisztrált
48 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2024-02-14 20:42 1 hete
Debrecen csomagküldéssel is

120 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Eladásra kínálom a LEGO MINDSTORMS EV3 31313 szettemet!

Az alkatrészek állapota jó, nem voltak sokat használva. Vásárlás után kb. 1 évig kisebb-nagyobb megszakításokkal foglalkoztam vele, pár éve már csak rakosgatom, ezért megválnék tőle.

Minden tökéletesen működik, az alap szetthez képest a csomag tartalmaz egy extra ultrahangos távolságérzékelőt (ezt külön lehetett venni) a gyári infrával működőn felül (ezzel 200cm-re lehet bővíteni az eredetileg 90cm-ig történő távolságmérést). Szumóra, illetve egyéb versenyekre nem volt használva, csak itthoni "játékra".

A rakosgatás és használat eredményeképp pár alkatrész elkeveredett, néhány pedig belevándorolt egyéb TECHNIC szettekből. Készítettem egy összesítést az eredeti alkatrészlista alapján, amelyben jelölve vannak a változások. Van még néhány plusz alkatrész, amelyeket a lista nem tartalmaz mert gyárilag nem része a szettnek, róluk egy képet mellékeltem. (amiket adok hozzá, azokból is nagyon sokmindent lehet építeni, nem egy fél szettet kínálok eladásra)

A listát, ha a felbontás nem megfelelő innen le tudod tölteni: [link]

Ha hibát kellene említeni, a BRICK kijelzőjén van 2 karc (működést és láthatóságot NEM befolyásol), ennyiben kimerül a téma.

Ha ezzel nem szeretnél foglalkozni, vagy így nem megfelelő, de érdekel a készlet, akkor az alkatrészek jelentős részének pótlásában tudok segíteni (ezt egyébként innen [link] és innen [link] Te is meg tudod majd tenni).

A személyes átvételt preferálnám, mert úgy nyugodtan ki lehet próbálni. A készlet Debrecenben található, de Hajdú-Bihar megyén belül szívesen házhoz viszem ingyen és bérmentve, vagy üzemanyagárban messzebbre is. Csomagküldést is megoldjuk, ha kell, de ebben az esetben nem tudok felelősséget vállalni a dolgok épségéért (természetesen igényesen becsomagolom).

Az ár irányár, nem találtam sok eladó készletet, de ezek alapján szerintem a pótlások után, vagy nélkül is jól tud járni az új tulajdonos. Ajánlatokat természetesen szívesen fogadok, csere viszont nem játszik.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, köszönöm, hogy megnézted a hirdetésem!

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hirdetés