Hirdetés

Archív – LG G2 32Gb független + töltő + képernyővédő fólia (d802)

nihil (tag) – 12 éve regisztrált
537 pozitív, 1 negatív értékelés
2017-03-05 22:01 4 éve
Pécs csomagküldéssel is

29 999 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eredeti európai
LG G2 32Gb képernyővédő fóliával
+
2db zsírúj fólia
+
töltő.

Jutányos áron
(..ahogy elnéztem, mennyiért árulják őket.)

"Összegzés. Az a helyzet, hogy az LG G2 igen jól sikerült kis ketyere. A gombok hátulra való átköltöztetése jó ötletnek bizonyult, a Snapdragon 800 továbbra is az egyik leggyorsabb SoC a piacon (ha nem a leggyorsabb), az LG pedig igen alaposan átgondolta a felhasználói felületet, rengeteg kicsi, de nagyon kedves extrával turbózva fel azt. Ízléses, finom animációkkal tarkított a menürendszer egésze, jól átlátható, a rengeteg babrálási lehetőséghez képest egyszerűen kezelhető a telefon. A kijelző abszolút méltó a hardverhez, az akkumulátor elég erőteljes, az adatkommunikációs repertoár pedig minden igényt kielégít."
(Mobilaréna teszt)

Nem látom értelmét, hogy egy ilyen kaliberű második telefonom legyen otthon, elvinni pedig nincs szívem, mert a munkám nem olyan, hogy babusgatva vannak az ilyen kütyük. Kb. másfél éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta, mert van egy samu S2-esem, amit hordok, s a mindennapokban használok, így az idő megkímélte a G2-t, ami kitűnő állapotban van, akárcsak az aksija.
Egyetlen hibáját fényképeztem, egy apró folt a bal felső sarokban a kezdetektől (utolsó két kép).
Nem bizonygatom, mennyire jelentéktelen; akinek volt például pixelhibás monitorja, az tudja, mennyire észrevehetetlen kis idő után, akinek nem volt, az úgyis a világ végének tartja :)

HQ képek

Hirdető: nihil +537 | -1
Üzenek a hirdetőnek
Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.