Archív – Oculus Meta Quest 2 128GB + Elite Strap + Fit Pack

Neja (csendes tag) – 18 éve regisztrált
40 pozitív értékelés
2024-04-24 18:14 4 hete
Tamási csomagküldéssel is

75 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Meta

Archivált hirdetés

Sziasztok!

Eladnánk a címben említett használt Oculus Meta Quest 2 128GB + Elite Strap + Fit Pack csomagot. A headszett a spanyol Amazonon, a gyári kiegészítők a német Amazonon lettek vásárolva 2021. december 6-án. (Az akkori értéke 180 ezer Ft volt.)

Karácsonyi ajándéknak rendelve annó ez nagyon nagy szám volt, szinte napi szinten volt használva, még 2022-ben is. Aztán a varázs elszállt, tavaly már csak néhány alkalommal volt bekapcsolva. Használtuk önmagában is, illetve PC-vel vezeték nélküli kapcsolattal. Idén már csak pihen, szóval feleslegessé vált, nincs kihasználva. Ez lenne az eladás oka.

Állapota: használt, kiskamasz/kamasz püfölte, cipelte, szóval vannak rajta használati nyomok, de megkímélt, nem lestrapált. Azért már elmúlt két éves, szóval nem újszerű. Az akksija kb másfél órát visz. Minden gyári tartozéka megvan, csomagolás szintén. A két kiegészítő is hiánytalan, dobozokkal együtt. Az utolsó képen látszik, hogy a jobb lencsén van egy karc (pirossal jelöltem) - sajnos sikerült szemüveggel ügyetlenül megkoccolnom (a Fit pack ellenére), ott én voltam a hibás.

Kérdés esetén nyugodtan írj, vagy ha kell még fotó. Csere nem érdekel, köszönjük szépen! Az árban benne van egy Foxpost/MPL/Packeta automatás feladás (utalás/utánvét).

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hirdetés