Hirdetés

Oneplus 6 8/128 karcmentes állapotban + új gyári üveg, gyártói garancia 2020.05.22-ig! ELKELT!

2019-05-19 12:23 9 hónapja Kiskunhalas archivált

Hirdetés részletei

107 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Értékelésre vár!

Ennél olcsóbban egyszerűen nem éri meg eladni ilyen állapotban, ha eddig gondolkodtál, ne halogasd tovább, olcsóbb nem lesz! ;-)

Eladásra kínálok egy karcmentes, valóban újszerű állapotú OnePlus 6 8/128 GB okostelefont, dobozával, minden tartozékával. A készüléket első napos korától hátlap/szilikon tok, fólia és egy plusz bőrtok védte, amibe a plusz védelemmel együtt is belefért, így asztalra téve, illetve a táskámban hordva egyaránt biztonságban volt. A készüléket külső fizikai behatás (esés, víz) NEM érte, állapota mind esztétikai, mind műszaki szempontból kifogástalan! Ez esetben nem csupán szlogen, hogy karcmentes!

A mobil mellé ajándékba adok egy gyári szilikon tokot (néhány napot használtam), illetve egy gyári kevlár hátlapot, utóbbi kifogástalan állapotban van! Az ár tartalmaz továbbá egy bontatlan, GYÁRI tempered glass-t is, amelyet még a készülék mellé vásároltam, de végül inkább nem használtam fel, hanem a jól bevált fóliát választottam. A gyári üveg az utángyártott változatokkal szemben tökéletesen fedi a kijelzőt! Az egyetlen negatívuma alapesetben az ára, de ez most szintén igen kedvező! Cserélni nem szeretném.

A mobil a "oneplus.com/hu" oldalról lett vásárolva, hivatalos gyártói garancia vonatkozik rá 2020.05.22-ig.

További, nagyfelbontású képek itt találhatók!

Postázás a vevő költségére, kizárólag előre utalást követően lehetséges, de nem vállalok személyes garanciát sem a csomag megérkezésére, sem a készülék sértetlenségére. Az előzőek miatt a személyes átvételt javaslom, márcsak a készülék értéke miatt is! Személyes átvétel csak Kiskunhalason! Az üzletről adásvételi szerződést is kötünk, természetesen.

Kérem, tekintse meg az értékeléseimet, nem fog csalódni!

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok