Polk Audio TL1700

Johnzy (tag) – 14 éve regisztrált
48 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2022-08-11 20:02 8 órája
Pécs csomagküldéssel is

140 000 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Megvettem, de ki se lett csomagolva. Teljesen új, használatlan.

Garancia van még rá külföldi cégen keresztül, melynél segédkezek gond esetén.

POLK AUDIO TL1700 5.1 Hangsugárzó rendszer

- A professzionális és izgalmas surround-hangzás most könnyebben elérhető, mint valaha.
- A TL1700 egy teljes házimozi rendszer, négy TL1 hangszóróval, egy TL1 center hangszóróval valamint egy professzionálisan illesztett TL1600-os mélynyomóval.
- A TL1700 minden, amire szüksége van ahhoz, hogy elinduljon, és megtapasztalja a Polk 30 éves díjnyertes kompakt hangszóró know-how-ját.
- A selyem dóm magas-sugárzó klasszikus, világos, részletes Polk teljesítményt nyújt, pontos térleképzéssel és sima csúcsokkal, amelyek soha nem fárasztóak.
- A természetesen hangolt hátsó-kimenetű basszus port kombinálva egy csővel, összekötve azt egy akusztikailag csillapított kamrával, szabályozva a port levegőáramlását a nagy mélyhang átvitel érdekében és a tökéletes hangszóró-mélynyomó párosításhoz.
- A szabadalmaztatott Dynamic Balance® technológiájával kompatibilis, szuper kicsi, hosszú löketű közép/mélysugárzóval rendelkező lejátszó meglepően sima, lapos frekvencia-átvitelt, emellett kiváló transzparens hangot és részletességet biztosít és kimagasló képessége a valóban nagy hangerő, amely meglepő egy ilyen kis hangsugárzóból
- A Time Lens® technológia a magas-sugárzó és a középső mélysugárzó akusztikus központjait egyforma térbeli síkra igazítja, míg a rácsban lévő akusztikus lencse a megfelelő szintre korrigálja a magassugárzó frekvenciaátvitelét.
- Az egyedülálló hajlított burkolat kialakítása nem párhuzamos felülettel erősíti az akusztikusan inert házat és kevésbé hallható színezést biztosít a belső felületi rezonanciákból.

center:
- (2) 2,5 "(6,35 cm) d (kerek) - közép
- (1) 0,5 "(1,27 cm) d (kerek) - magassugárzó

szatellit:
- (1) 2,5 "(6,35 cm) d (kerek) - közép
- (1) 0,5 "(1,27 cm) d (kerek) - magassugárzó

mélynyomó:
- (1) 8 "(20,32 cm) d (kerek) - mélysugárzó

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok

Hirdetés