Hirdetés

Archív – PS4pro 1TB és PS VR szett eladó

dragonfire (csendes tag) – 16 éve regisztrált
4 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2021-04-22 12:30 2 hete
Budapest, Gárdony, Székesfehérvár

100 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Generációváltás okán eladásra kínálom PS4 pro konzolomat és PSVR szettemet.
Minden komponens gyári dobozában és tartozékaival.

A PS4pro csomag tartalma:-
PS4pro (CUH-7016B) 1TB, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban. 3 éves és 1 éve vittem el egy szakszervízbe nagytakarításra és újrapasztázásra. Igazából sem azelőtt, sem azután nem volt vele semmi problémám, kiválóan működik, csupán prevenciós jelleggel vittem karbantartásra.
- A gyári kontrollerén felül plusz 2 db gyári kontrollerrel, mind3 kontroller V2-es. A fekete színű volt a gyári "karja", ez hibátlanul működik, de a bal analóg karon a gumi borítás elkezdett lekopni (ahogy az az egyik képen is látható). A kék színű kontroller teljesen hibátlan esztétikai szempontból is, a szürke színű pedig teljesen új, ki sem volt bontva
.- PS4 Gold Wireless Headset, sok hozzáfűzni valóm nincsen, maximum annyi, hogy összesen van benne kb 10-15 üzemóra, tehát ez gyakorlatilag új állapotú.
- 2 kontroller töltésére alkalmas töltő bölcső.
A PS4pro csomag ára : 110.000 Ft

A PSVR csomag tartalma: (a teljes rendszer összesen nem volt használva 20 óránál többet, másfél évvel ezelőtti vásárlás volt minden)
- PSVR megapack dobozban található a VR szemüveg és a kamera, minden gyári tartozékával, dokumentációval stb. A dobozon látható játékok, letöltőkód formájában voltak eredetileg a csomag részei, melyeket aktiváltam az accountom-hoz, tehét ezeket a csomag NEM tartalmazza!
- PS Move Motion kontrollerek
- PS VR Aim kontroller
- Fairpoint VR játék lemezes formában
- PS VR szemüveg és move kontrollerek tárolására és hordozására alkalmas táska.
A PSVR csomag ára : 100.000 Ft

Az egyes csomagokat nem áll szándékomban megbontani, viszont, ha egyben elkel minden, akkor a végösszegből engedek 10.000 Ft-ot, tehát 200.000 Ft lenne összesen.A csomagokat mindenképpen személyesen szeretném átadni (Covid szabályokat szem előtt tartva). Pest és Fejér megyét tekintve teljesen rugalmas vagyok, akár házhoz is viszem, távolabbi helyszínek esetében egyeztessen velem privátban a kedves érdeklődő!

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok