Hirdetés

Régi lemezek (főleg komoly zene, de más műfajok is!) / ritkaságok is (kb. 1200 db összesen)

2020-01-11 19:46 1 hete Budapest, Gyömrő csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

1 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Rengeteg lemezem van, érdemes eljönni, személyesen megnézni! 11 nagy és 6 kis doboz tele lemezekkel. A régebbi, súlyosabb darabokból is van, szóval akinek van hozzá még lejátszója, érdekes dolgokat találhat!
Ár megegyezés szerint! A kért lemez(ek)nél márkát, előadót és címet vagy katalógus számot az ajánlattal együtt üzenetben kérném feltüntetni!

Jelenleg is feldolgozás alatt áll a gyűjtemény!

Lista róluk (Excel fájlba kimentve): [link] --> Lehet, hogy csak letöltés után jelennek meg helyesen!
Az állapotukat csak akkor tüntettem fel, ha nem hibátlan vagy nagyon jó állapotú a lemez! A borítók állapota nagyon változó, de sok - főleg régebbi - eddig átnézett lemez borítója nem az eredeti, vagy ha az, akkor elég viseletes (gyűrött, szakadt, stb.)! Kérésre bármelyik lemezről tudok képet készíteni!

A lemezekről további képek:
[link] és [link]

Lesz még sok hasonló lemez, többek között: Hungaroton, Qualiton, Amadeo, Ariola, Arista Records, Beka, Brunswick, Columbia, Danubius, Dot, Durium-Pátria, Electrocord, Esta, Eurodisc, Excelsior, Fono, Gong, Hansa (MMC Records), Hazám Records, His Masters Voice, Joker, Jupiter Records, Kristály, Linder, Linguaphone, M.H.V., Odeon, Opus, Pepita, Philips, Polydor, Pronit, Qualiton, Radiola, Tempo, Tonalit, Veriton, Melodia, stb. kiadású is!

Postázás kedvezményes árakon, a változás jogát fenntartva (előre utalás után):
MPL házhoz: 1245 Ft
Foxpost automatába: 599 Ft

Személyes megtekintés és átvétel Gyömrőn, vagy Pesten, főleg a Keleti Pályaudvar környékén oldható meg! Elállás csak személyes átvétel esetén lehetséges!

Csere köszönöm, de nem érdekel!

Ref.: Vatera: stefanfull (285+ pozitív - 100%), Hardverapro: 26 pozitív (régi rendszerben: 77+) - 100%, Ebay: bdevil10 (40 pozitív - 100%)

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok