Samsung PM981 1TB M.2 PCI-E Gen3 x4 (Read/Write 3200/2400 MB/s)

2019-11-15 18:16 3 hónapja Budapest archivált

Hirdetés részletei

19 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

2 hónapot használt M.2 SSD.
1 hét garit vállalok rá, de nem lesz rá szükség, szinte új, alig volt írva rá és elég megbízható modell.

Corvin plázánál bármikor megtekinthető, elvihető.
30 9999 842 botond.kerekpar@gmail.com

Keresés

Hozzászólok

 • BiP

  veterán

  Jót feltételezve lehet, hogy csak besűrűsödtek a dolgai. És pl. ezért nem válaszolt nekem sem sem a privátra, sem az emailre 2 napja. :((
  (Mondjuk a nem kommunikálást akkor sem tartom korrektnek.)
  Viszont csak ma lett jegelve, úgyhogy bármi lehet.

  [ Szerkesztve ]

 • BiP

  veterán

  Láttam én már ilyet is, olyat is. Volt meghiúsult találkozóm amiatt, mert az eladónak kórházba kellett mennie, és emiatt nem foglalkozott az üzlettel pár napig, (volt más baja), de volt olyan is, ahol szimplán bunkó és lusta volt az eladó, meg olyan is, hogy közben eladta másnak, de annyi vér nem volt a pucájában, hogy velem is közölje.
  Ezért mondom, hogy amíg nem tudjuk a hátterét, én nem szívesen dobálózom súlyos kijelentésekkel, mert szaladtam már bele ...(de ha nagyon tippelnem kéne, akkor az legutóbbira szavaznék, túl jó áron volt kitéve, lehet, hogy valaki felfele alkudott)
  Meg az évek során meg kellett tanulnom, hogy mindenki máshogy kezeli a kommunikáció részt. (értsd: sokan szarnak bele) Én szeretem részletesen közölni az érdklődőkkel, hogy mi a helyzet, ill. a vevővel, hogy minden rendben van, (a bizonytalanság baromi rossz), és ezt én is elvárom mástól is, rossz csalódni, ha valaki nem így kezeli. Még akkor is, ha minden oké, csak szűkszavú az illető, főleg, ha az üzlet sem jön össze. Persze baromi szar csomó időt és pénzt bukni minden információ nélkül, ezt megértem.
  Csak nem kiabálnék kígyót-békát elsőre.

Hozzászólok