Hirdetés

Archív – SAPPHIRE PULSE RX 580 4GB + ASUS MG248QR

Destiinity (újonc) – 3 éve regisztrált
4 pozitív értékelés
2021-02-23 23:45 1 hete
Komárom, Nagyigmánd

130 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Sziasztok !

Mindkét termék teljesen hibátlan amint a képeken látszik TÖKÉLETES állapotban vannak nincs karc, pixel hiba, nem retkes poros-koszos, Videókártya JÓ szellőző házban van tartva.

~ A VIDEÓKÁRTYA 1 Éve nyáron átesett egy pasztázáson ARCTIC MX-2 2019-el lett újra kenve ! UNDERVOLTOLVA volt használva egész végig szóval nem az alap Feszültségen ment hanem -70mV-n ami azt eredményezi hogy sokkal hűvösebb lett a kártya az alap Frekvenciát megtartva így az élettartalmát megnövelve ! ( Túl húzni sosem húztam amióta megvan a kártya azóta így megy 0 Crash-el ). Doboza és egyéb EXTRA Dolgai megvannak . Számlája nincs ami azt eredményezi hogy GARANCIA Sincs.

~ ASUS MG248QR MONITOR Tökéletes állapotban van egy hajszál karc sincs rajta se pixel hiba ! Doboza természetesen ennek is megvan minden egyéb EXTRÁVAL( Telepítő CD, HDMI, Használati útmutató stb.. ) Számlája valahol megvan FONTOS TUDNI GARANCIA már nincs rá ! Ugyebár fontosabb Információk amit tudni kell róla : 144HZ / 1 MS / TN PANEL / 24 INCH !

Fentebb említettem hogy EGYBEN ELADÓ / CSERE hát ugye az ára az adott 130.000 FORINT ( Mert csak egyben szeretném eladni. ( NAGYON SOK JÁTÉKBAN KIHAJTJA A 144 FPS-T ! )

HA pedig Cseréről van szó akkor csak 240 HZ-s Monitor jöhet szóba !
Abból is : ~DELL ALIENWARE AW**** Széria
~ASUS ROG STRIX XG248Q/258Q
~Esetleg még BenQ ! ( AOC és SAMSUNG NEM ÉRDEKEL ).

Csak is SZEMÉLYES Találkozó oldható meg.
KOMÁROM - NAGYIGMÁND környékében !

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok