Archív – SONY TA-F420 2*90W japán sztereo erősítő eladó - ELKELT

ldeme (friss újonc) – 2 hónapja regisztrált
nincs értékelése
2020-11-26 22:33 2 hónapja
XXII. kerület

15 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Sony

Japán gyártású Sony TA-F420 sztereó, 4 hangfalkimenetes erősítő eladó első tulajdonosától. 90W csatornánkénti folyamatos kimenő teljesítmény DIN szerint 8 ohmon. 4-16 ohm hangdobozokhoz. Source direct, rec out selector, MM/MC phono fokozat, banándugózható hangszóró-csatlakozók.

Source direct módban gyönyörű a hangja, és tökéletesen működik, és természetesen zajtalanul működik a hangerőszabályzó is. Ilyenkor a balansz, magas/mély hangkiemelés, valamint a loudness/subsonic gombok inaktívak, így beavatozásmentes HIFI célra egy nagyszerű erősítő.

A Source direct mód kikapcsolása esetén gyengébben és zajosan szól. Lehet, hogy a probléma könnyen javítható (pl. kontakthibás valamelyik kezelőszerve, amit a Source direct mód áthidal: balansz, magas/mély hangkiemelés, vagy loudness/subsonic gombok), de az én képességeimet meghaladná a javítás, szervízbe pedig nem vittem, mert eleve mindig Source direct módban használtam.

Most, pár nap aktív használat után újra meghirdetem. Az áron minimális mértékben emeltem, mert rájöttem, milyen kiváló erősítő. Sajnos van másik, így nincs rá szükségem.

Ár: 15000 Ft

Megtekinthető/átvehető: Budapest, XXII. Kerület
Nem postázom, csak személyesen, alapos kipróbálás után adom át.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.