Star Light ACMP-12A Mobilklíma, Távirányító nélkül | 2019.05.-ig Garis

2018-09-21 11:16 6 hónapja Budapest XVI. kerület archivált

Hirdetés részletei

45 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó Star Light ACMP-12A mobilklíma hibátlan esztétikai és műszaki állapotban eladó. Inverteres klima beszerelése miatt.
Azért ennyi az ár mert a távirányító elkeveredett hozzá. A gépen lévő gombokkal lehet bekapcsolni,módokat állítani, elalvás időzítőt stb.
Jár hozzá egy db gégecső.
Ablakra szerelhető levegő visszaáramlásgátlót ajándékba adom hozzá, ha szükséges.

2019.05.30.-ig eMag garis

Személyes átvétel: Budapest XVI Kerület
*************************************************************************************************************
Adatok:
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 3.5 kW
Fűtő funkció: Nincs
Szélesség: 46 cm
Magasság: 78 cm
Mélység: 37 cm

A hordozható klíma a legjobb opciót jelenti azoknak akik nem terveznek hosszabb ideig maradni egy adott helyen. Akár lakbérben laksz a vagy csak ideiglenesen egy adott lakásban, azok a szituációk amikor költöznöd kell bármikor előfordulhat ebben az esetben a termék mobilitása nagyon fontos. Hűtési kapacitás A 12000BTU hűtési kapacitása jóvoltából sikeresen lefed akár egy 24-35nm-es lakást, irodát vagy üzletet akár 20-30nm-ig. Párátlanító funkció Ez a funkció segít a levegő páratartalmának az optimális szinten tartásához, tisztán tartva a levegőt és megóv olyan betegségektől amit a magas páratartalom idézhet elő: fejfájás, szem, orr, torok irritáció vagy az immunrendszer csökkenése. Hordozhatóság Egyetlen egységből áll, ami tartalmazza a kompresszort és a hűtési egységet is ami által a hűtött levegő a szobába áramlik, ez könnyebben szállítható mint a tradicionális klímák. Felszerelés Ez relatív könnyen kivitelezhető, nincs szükség szerelő csapatra, Csak egy ablakra van szükség amin ki lehet vezetni a csövet ami a meleg levegőt fújja kifele a helyiségből JET funkció Ez a leggyorsabb hűtési módszer ami a legnagyobb ventiláló sebességre állítja a rendszert ez álltal sokkal gyorsabban lehűti a helyiséget mint más beállításokka.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok