Számítógéped új életre kelhet! Építés, karbantartás, kiépítés

Dave9009 (csendes tag) – 12 éve regisztrált
61 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2024-04-14 23:48 56 perce
Budapest, Dunavarsány, Taksony csak személyes átvétel

1 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

🔧 Számítógép tuning és optimalizálás - 10000 Ft/gép
Ha úgy érzed, hogy géped lassabb lett az idők során, vagy csak ki szeretnéd hozni belőle a maximumot, akkor a tuning és optimalizálás a kulcsszó! Profi szakértőként segítek a rendszer gyorsításában és optimalizálásában, hogy újra úgy fussanak a programok, ahogy azokat eredetileg tervezték. Optimalizálom a rendszert, és finomhangolom a beállításokat, hogy minden egyes csepp teljesítményt ki tudjuk hozni a gépedből.

🔧 Hardverek cseréje memória és tárhely bővítés - Asztali gép 5000 Ft, Laptop 10000 Ft + alkatrész
Azáltal, hogy frissítem a hardvereket, új életet lehelhetünk a régebbi gépekbe is. Nem csak a teljesítmény növekszik, de a biztonság és a stabilitás is javul. Az átállás a lassú winchester-ről egy gyors SSD-re jelentős előnyökkel járhat. Íme néhány ok, amiért érdemes ezt megfontolni: Gyorsabb rendszerindítás, Gyorsabb adatelérés, Alacsonyabb energiafogyasztás, Csendesebb működés.
Memória bővítés előnyei: Nagyobb multitasking képesség, Jobb grafikus és játékos teljesítmény, Gyorsabb adatelérés, Stabilabb rendszer

💻 Egyedi gépépítés - 15000 Ft + alkatrészek
Nem találod a tökéletes számítógépet az üzletek polcain? Semmi gond! Építsünk egyet együtt, amely pontosan megfelel az igényeidnek! Személyre szabott konfigurációt készítek neked, hogy tökéletesen illeszkedjen a felhasználási területedhez, legyen az játék, grafikai tervezés vagy mindennapos feladatok ellátása.

🌐 Hálózat beállítása és kiépítése - Egyedi árazás
Nem csak egy gépről van szó! Ha otthoni vagy kisebb irodai hálózatot szeretnél kiépíteni vagy beállítani, segítek! Beállítom a routeredet, konfigurálom a hálózati eszközöket, és biztosítom a gyors és biztonságos adatátvitelt minden eszköz között.

🧹 Portalanítás és újrapasztázás - Asztali gép 6000 Ft, Laptop 12000 Ft
A rendszeres portalanítás és újrapasztázás elengedhetetlen a géped hosszú élettartamához és optimális működéséhez. A por és a hő hatására a processzor hővezető pasztája elhasználódik, ami a hő átvitelének romlásához és a gép túlmelegedéséhez vezethet. Rendszeres portalanítással és újrapasztázással megszüntethetők ezek a problémák, és visszanyerhető a géped eredeti teljesítménye és stabilitása.

💿 Windows telepítés és alapvető szoftverek telepítése - 15000 Ft
Egy új Windows telepítése során segítek a szükséges driverek és alapvető szoftverek telepítésében is, hogy gyorsan és zökkenőmentesen tudj dolgozni a gépeden. Biztosítom, hogy minden eszközöd tökéletesen működjön, és minden szükséges alkalmazás telepítve legyen a személyes igényeidnek megfelelően.

💻Távoli segítség, szoftver firissítés TeamViewer programmal - 4 000 Ft / óra
Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy távolról is segítsek a számítógépeddel kapcsolatos problémák megoldásában vagy segítségnyújtásban. A TeamViewer program segítségével könnyedén kapcsolódhatunk össze, hogy gyorsan és hatékonyan megoldjuk az esetleges technikai kérdéseket vagy problémákat.

🛠️ Egyéb informatikai szolgáltatások és tanácsadás - Egyedi árazás
Bármilyen más informatikai problémád vagy kérdésed van, keressen bizalommal! Segítek megoldani a problémáidat, és tanácsokat adok arról, hogyan használhatod ki a technológiát a mindennapi életedben.

Ha szeretnéd, hogy számítógéped új életre keljen, ne habozz! Bízd rám a tuning és optimalizálás feladatát, vagy építsünk egy teljesen egyedi gépet az igényeidnek megfelelően!

📞 06 húsz 263 31 30 Hívj most, és egyeztessünk a lehetőségekről! 📞

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok

Hirdetés