Archív – Tado Smart AC Control, Klíma vezérlés, okosítás, Okosabb fűtés-hűtés, Apple,Android! Okos Otthon!

MALEV (tag) – 15 éve regisztrált
758 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2022-06-25 09:37 7 hónapja
Debrecen csomagküldéssel is

15 000 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Tado Smart AC Control V2
Reklám: [link]
Bemutató: [link]
A tado ° Smart AC Control V2-vel a légkondicionáló rendszere megismeri szokásait, és tökéletes szobahőmérséklet mellett biztosítja a maximális életkényelmet. Egyébként és teljesen automatikusan az intelligens légkondicionáló asszisztens segítségével megtakaríthatja a légkondicionáló rendszerével kapcsolatos költségek akár 40% -át is.
Hőmérséklet és páratartalom érzékelő
A klíma közvetlenül az okostelefonról jelent
Termosztatikus vezérlés
Bárhonnan vezérelhető a tado ° alkalmazással
Intelligens menetrendek
Nagyon nagy Energiamegtakarítás
Különösen nyáron, amikor a hőmérséklet emelkedik, a légkondicionálás iránti vágy gyakran nincs messze. A légkondicionáló tulajdonosok már értékelik a kellemes szobai klímát, de ismerik a légkondicionáló rendszer üzemeltetésével járó további fogyasztást is. A tado ° Smart Climate Assistant akár 40% -kal - teljesen automatikusan - minimalizálja a légkondicionálás költségeit. Ehhez a Smart AC Control Assistant z. B. konzultál a felhasználó tartózkodási helyével kapcsolatos információkkal, és attól függően szabályozza a hőmérsékletet, hogy valaki otthon van-e vagy sem. A szabályozás az időjárás előrejelzése szerint is megtörténhet. Az okostelefon klíma jelentéseinek használatával mindig tudja, hogy mikor hűtik vagy melegítik, és mennyit takarít meg.
Ez v2 es, már cska v3 ast árulnak, különbség ami lényeges hogy v2 ben ingyenes a v3 ba meg fizetős a Geofencing!
Annyi hátrány hogy v2 ben nincs appel homekit v3+ ba van.
Persze appel telefonon is használható tado programjával csak homekitbe nem tudod felvenni.
Videon elmondja a srác: v2 vs v3 video
Okos termosztát - fűtés vezérlő és szabályozó rendszer, WiFi, Google Assistant és Amazon Alex IFTTT támogatással, kompatibilis, heti és napi programozás, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás.
A távoli eléréshez és okos funkciókhoz csak WiFi-re van szükség, valamint egy támogatott klímára (jellemzően olyan klímák, amiknek a távirányítója kijelzi az aktuális beállításokat, és nem csak a szoba mért hőmérsékletét).
automatikusan be- és kikapcsoljon meghatározott időpontokban, vagy ahogy jön és megy.
Az érkezések és indulások nyomon követéséhez.
Több embert is összekapcsolhat egyetlen Tadóval - amikor észleli, hogy az utolsó ember távozott, elzárja a levegőt.
Amikor megérzi az első hazajövőt, újra bekapcsolja a levegőt.
Személyi klímaasszisztens, amely kényelmesebbé és egészségesebbé teszi otthonodat, és az áramszámlát is csökkenti. Az intuitív appnak és az okosotthon-integrációnak köszönhetően minden eddiginél kényelmesebben és hatékonyabban, bárhonnan vezérelheted a légkondicionálódat, valamint részletes áttekintést kaphatsz a klímaelőzményekről és a megtakarításokról. Bármikor tökéletes szobahőmérsékletet állíthatsz be: hűvös nappali várhat, amikor hazaérsz, és tökéletes hálószobai hőmérséklet, amikor lefekszel aludni. A tado° infravörös technikával, kijelzővel rendelkező távirányítókat használó légkondicionálókkal kompatibilis, valamint az Apple HomeKittel is használható. A tado° Smart AC Control az otthoni Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik, így nincs szükség felesleges kábelekre. Könnyen a falra rögzíthető vagy egy asztalra állítható.
Posta, futár van!
MPL: 1 napos garantált szállítási idő, értékbiztosítás.
2060 Ft ft - házhoz
1840 ft - postára
1840 ft - PostaPont Partner
1195 ft - csomagautomata
utánvétellel+ a fenti árhoz
1 599ft - foxpost

Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Hirdetés