Hirdetés

Archív – Teljesen új Garmin Quatix 6 Eladó

Májkl Korsz (újonc) – 10 hónapja regisztrált
7 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2020-08-11 01:57 1 hónapja
Kecskemét csomagküldéssel is

150 000 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál
Márka: Garmin

Eladò egy teljesen új GARMIN QUATIX 6 karóra.
Az óra igényes kialakítású civil és sportóra egyben, mely a Fénix 6 PRO tudását 100%-ban tudja, de hajós és vitorlás funkciókkal bővítve van. Az óra 20 különböző sportágra állítható be egyesével, mind működésben, kijelzésben és mértékegység használatban is. Természetesen a sportágváltás is megoldott edzés közben.
Fénix 6 PRO szériához tartozó vitorlás és hajós órája a garminnak. Így egyértelműen azoknak ajánlom, akiknek a víz az elemük, s azon belül is a hajózás.

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI
Garmin Chartplotterekkel vagy a GNT™ 10 közvetítő segítségével más eszközökről is adatokat biztosítA virtuális startvonallal tökéletesen rajtolhatsz, az oldalváltás asszisztens jelzi, ha célszerű váltanivízmélység, motorfordulatszám, szél vagy egyéb, személyre szabott adatmezők a hajód adatait is mutatja az arra alkalmas eszközökkelTeljesen multisport óra: úszástól a triatlonig, evezéstől a síelésig, túrázásig vagy crossfitrePaypassos fizetés az óráddalZenetárhelye 2000 zeneszám, sőt Spotify, Deezer vagy Amazon zeneszolgáltatókkal is kompatibilisOptikai pulzusmérés az óra hátlapjáról akár úszás közbeni mérésselQuickFit™ gyors, szerszám nélküli óraszíjcsere, számos szíjanyag közül is választhatunk 33,02 mm képátlójú MIP kijelző, mely napfénynél is olvasható színes kijelzőFitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max és Regenerálódási Tanácsadó*Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, TrackBack és tájoló funkcióConnect IQ™ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok