Hirdetés

Windows 10 Pro x64 HUN | Retail | ESD | Szerződéssel jogszerűen

2018-06-25 07:09 1 hónapja Budapest csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

10 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó Windows 10 Professional használt licencek!

Termékleírás
- Elektronikus licenc (ESD)
- 32/64-bit
- Retail (FPP) csatorna (nem OEM vagy MSDN / volume licenc)
- Többnyelvű

Az OEM licencel ellentétben NINCS hardverkötöttség!!!

Leinformálható licencek ID számmal. Nagyrészt számítógépekről leválasztott használt licencek. A licenc a vevő tulajdonába adásvételi szerződéskötésével kerül. A jogszerű használathoz elegendő az adásvételi szerződés megléte.

A termék megvásárlásakor a licenc (termékkulcs) kerül átadásra adásvételi szerződéssel. A szerződést 2 példányban aláírva, elsőbbségi postával juttatom el a vevőnek. A vevőnek 1 példányt aláírva vissza kell küldenie az eladónak, így mindkét fél rendelkezni fog egy-egy aláírt példánnyal.

Az anyagiakat PayPal - és banki átutalással lehet rendezni.

Egyéb részletek privát üzenetben!

RETAIL csatorna (online FPP)
A Microsoft Windows 10 licenc szerződésének 4. pontja alapján és az EU jogszabályok alapján átruházható, nem hardverhez kötött termék.

ESD szoftver
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni. A termékek minden tekintetben és funkciókban megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is, csak az átvétel módja más.

Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11.) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adat hordozó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított szoftver.
(ECLI:EU:C: 2012:407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)