Hirdetés

Archív – Xbox One kontroller javítás gyári alkatrészekkel

Jovanny2 (őstag) – 11 éve regisztrált
119 pozitív értékelés
2021-06-18 23:32 1 hete
Kecskemét csomagküldéssel is

2 990 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Lejárt már a gari? Húz valamerre az analóg joy? Meghalt valamelyik mikrokapcsoló vagy rezgőmotor? Kikopott az USB csati? Ezt még érdemes javíttatani. Professzionális Weller eszközökkel vállalom a kontrollered javítását, a fenti hibák esetén. Komolyabb alaplapi hibákat nem érdemes (nem kapcsolódik a boxhoz, nem kapcsol be, stb.). Ezeket a kontrollereket esetleg alkatrésznek megvásárolom korrekt áron.
A javítás ára 2990 Ft / hiba plusz az alkatrész ára (analóg csere pl. 3500 Ft). Legjellemzőbb probléma az analóg karok hibája, ilyenkor érintés nélkül is forog, vagy magától megy a karakterünk, autónk. Van, aki "driftelésnek" hívja ezt a jelenséget. Megbízhatóan csak cserével orvosolható, gyári analóg joystick-kal. Én ilyet használok, megmarad a kontroller gyári minősége, a mozgások nem lesznek darabosak az utángyártott analóg rossz felbontása miatt. Wd40, kontaktspray és társai nemhogy nem javítják meg, de az alaplapot is tönkretehetik, ezért megbontott kontrollereket nem javítok.
Megvételre kizárólag a One S, X és Series kontrollerek. Felvásárlási ár megegyezés szerint, de hozzávetőleg:
Bontott, törött, de felimerhető, hogy ez egy kontroller volt :) : 1500-2000 Ft
Bontatlan, leharcolt, öreg (day one pl.) : 2500-3000
Jó állapotú, alaplaphibás: 3000-3500
Jó állapotú bontatlan, joy/mikrokapcsoló hibás: 4000-5000 Ft
Limitáltaknál kicsit több.
A javítási idő max. 1 hét, gari 1 hónap. Fenntartom a jogot a javítatlanul visszaküldésre, ha a hiba/a kontroller állapota nem tükrözi a leegyeztetettet. Posta van természetesen, bármelyik futár vagy mezei ajánlott levél megteszi. Legolcsóbb és leggyorsabb az MPL csomagautomata. Személyesen Kecskeméten adható/vehető át, egyeztetett időpontban és helyen, a javítás nem megvárható.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.