Hirdetés

Archív – XBOX ONE X 1TB, 6 hónap teljeskörű és 1 év SW garanciával üzletből eladó!

gamekonzol (újonc) – 8 éve regisztrált
43 pozitív értékelés
Plusz (fizetett hirdetés) 2020-09-20 22:22 1 hete
XIV. kerület csomagküldéssel is

79 990 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Xbox ONE X 1TB, gyönyörű szép, hibátlan állapotban, dobozában, gyári tartozékaival (Xbox One X 1TB Konzol, 1db Wireless Joy, HDMI kábel, tápkábel, leírás, Garancia!), Budapesten 2001 óta fix helyen működő üzletből, 6 hónap teljeskörű és 1 év szoftver garanciával eladó!

Ár: 79.990Ft.- (6 hó teljes és 1 év SW garancia!!!)

A szerviz időtartamát mi nem 1 évre hirdetjük, de csak 1 hónapra adjuk, nálunk a garancia Fix 6 hó teljeskörű mindenre és 1 év a Szoftverre! Legyen bármi gond 6 hónap után, akkor is javítjuk a konzolt, legyen szó HDMI kimenet, HDMI Chip vagy akár Cgpu!

A hirdetéseinkben feltüntetett áraink fixek, nem vásárlócsalogató kedvező árak, amik a személyes átvételkor már "sajnos az a gép már elkelt, de van helyette szebb, jobb drágábban", mi nem a legolcsóbbak vagyunk, viszont a legmegbízhatóbbak!!!

Cégünk a vásárlók elégedettségéért, és az igényeik kiszolgálásáért van, a mi hitünk szerint 1 elégedett vásárló hoz még egyet, egy csalódott vásárló elvisz 10-et.

Kaphatók még használt de gyönyörű állapotban lévő Xbox ONE X, Xbox ONE Slim, Xbox ONE Fat, Xbox360 Slim/E series Rgh, Playstation 4 Pro, Playstation 4 Slim, Playstation 3 Slim/Superslim és tartozékaik garanciával!!
Igény esetén postázzuk a konzolt, 1 napos határidővel!!!

Gamekonzol . hu
Tel.: 30 - 682 - 60 - 24

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.